A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Веселівській громаді завершилася благодійна акція «Серце до серця» - «Почуй світ!»

Дата: 26.04.2018 17:02
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

22.04.2018 завершилася благодійна акція «Серце до серця» - «Почуй світ!», яка у Веселівській громаді традиційно організовується представниками КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради.

Цього року до акції приєднався молодіжний ХАБ Веселівської ОТГ.

Спочатку був створений короткометражний  фільм, присвячений проблемам адаптації у суспільстві дітей із вадами слуху.  Представник молодіжного хабу -  Олена Дмитерко говорить: "Кіно - це мистецтво, яке має великий вплив на формування духовних та культурних цінностей людини. Саме тому я виступила з ініціативою зняти фільм, який зачіпає таку актуальну проблему і написала сценарій. Я хотіла показати підліткам:  якщо ти хочеш бути крутим, якщо ти відчуваєш себе дорослим - то й вмій мислити як дорослий, вчися толерантності, не вішай ярликів на однолітка лише за те, що він не такий як інші, цінуй справжню щиру дружбу та доброту, а  не лицемірство і фальш". Кінострічку показували  у школах та КЗ "Веселівська різнопрофільна гімназія". Представники відділу соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради ознайомили присутніх з історією створення та метою благодійної акції ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!", а представник молодіжного хабу розповіла учням про те, що фільм "Добре серце почує" знімався на території Веселівської ОТГ, а головні ролі виконували їхні однолітки.

Висловлюємо подяку всім,  хто взяв участь в акції та допоміг зробити благодійний внесок від Вселівської ОТГ  у сумі – 1363 грн. Кошти направлені на покупку обладнання  для отоларингичного відділення Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь