Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Позашкільна освіта.Розклад занять гуртків

Дата: 26.04.2018 09:36
Кількість переглядів: 1116

Фото без описуПозашкільна освіта є складовою системи безперервної освіти, визначеної Конституцією України, законами України "Про освіту", "Про позашкільну освіту", і спрямована на розвиток здібностей та обдарувань вихованців, учнів і слухачів, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному визначенні.

Позашкільна освіта здобувається  у позаурочний та позанавчальний час у позашкільних навчальних закладах, гуртках, студіях та секціях загальноосвітніх навчальних закладів. Здобуття позашкільної освіти ґрунтується на принципі добровільності вибору типів закладів та видів діяльності. Заклади позашкільної освіти Веселівської селищної ради є традиційними осередками формування громадянської компетентності дітей та учнівської молоді, художньо-естетичного виховання, організації краєзнавчо-пошукової та спортивно-масової роботи. Завдяки органічному поєднанню різних форм освітньої діяльності з організацією змістовного дозвілля вихованців, у позашкільному закладі створюються можливості для вирішення проблем зайнятості молоді у вільний від навчання час та умови для загальнонаукового та загальнокультурного розвитку.

На території громади працює чимало  гуртків, у яких  всі бажаючі мають змогу  знайти собі вподобання. Запрошуємо Вас цікаво провести свій вільний час.  

Ознайомитися з розкладами занять  можно за посиланнями:

ПКЗ  «БДЮТ»

Розклад  спортивних гуртків  у КЗ "Веселівська районна різнопрофільна гімназія"

Розклад шкільних гуртків  у КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2"

Розклад занять ПКЗ «ДЮСШ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь