Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні Веселівці!

Дата: 24.04.2018 13:35
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Вкотре звертаємося до Вас з проханням щодо приведення своїх територій, земельних ділянок у відповідний привабливий вигляд. Якщо кожен із нас подбає про свій двір, оселю – це був би внесок кожного із нас в благоустрій рідного селища. Всі дуже добре розуміють, що ніхто чужий не прийшов і не засмітив. Все це зробили ми самі - жителі. І нехай кожен з нас подумки запитає себе: "Чому я так поступаю?". Невже пакет зі сміттям не можна віднести у спеціально відведене місце? 

Вкотре звертаємось до несвідомих громадян, які вже отримали попередження щодо приведення до належного санітарного стану своїх садиб, захаращених непотребом та бур’янами.

Несанкціоноване скидання і розміщення побутових відходів заборонено. У разі порушення щодо поводження з відходами згідно зі статтею 152 Кодексу України від передбачено накладання штрафу органами місцевого самоврядування на громадян від 340 до 1360 грн, на підприємців – від 850 до1700 грн.

Те, як буде виглядати наша громада, залежить від кожного з ВАС, її мешканців, від того, як ви будете себе поводити. Адже відома приказка наголошує, що чисто не там де прибирають, а там де не насмічують. Також, як відомо, смітять всі, прибирають сотні, а платять нажаль, одиниці.

Шановні мешканці!  Звертаємо Вашу увагу на те, що на території громади працює комунальне підприємство «Арус», яке займається вивозом сміття від приватних будинків, багатоповерхових будинків, організацій. Для заключення договору з підприємством звертатися за адресою: смт Веселе, вул. Першотравнева ,28,  телефон  0613621370

ДАВАЙТЕ РАЗОМ зробимо вулиці нашої  громади

чистими  і охайними!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь