A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Стан з пожежами у Веселівському районі за три місяця 2018 року

Дата: 13.04.2018 15:58
Кількість переглядів: 569

Протягом 3-х місяців 2018 року в населених пунктах на території  Веселівського району  виникло 2 пожежі, що на 60% менше у порівнянні з минулим 2017 роком (5 пожеж).

На пожежах загинуло 2 людини, що на 100% більше у порівнянні з минулим 2017 роком (1 загиблий).

Протягом січня-березня 2018 року травмованих людей на пожежах не було. У порівнянні з минулим 2017 роком за цей же період також травмованих людей від пожеж не було. Матеріальні втрати від пожеж за 3 місяця 2018 року становлять: загальні - 336 536 грн., з них прямий – 90 000 грн., побічний – 246 536 грн. У порівнянні з минулим 2017 роком за цей же період матеріальні втрати від пожеж становлять: загальні - 183 768 грн., з них прямий – 31 000 грн., побічний – 152 768 грн. Пожеж на об’єктах, підконтрольних Веселівському районному сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області протягом 3-х місяців 2018 року зареєстровано не було, що є стабільним показником у порівнянні з минулим 2017 роком (пожеж на підконтрольних об’єктах не зареєстровано). Аналіз пожеж свідчить, що більшість людей гине в житловому секторі – 2 загиблих, що становить 100% від загальної кількості загиблих. Найчастіше люди гинуть під час пожеж: вдень – 2 випадки, вночі – 0 випадків. До умов, що сприяли загибелі людей, можна віднести порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення (1 випадок) та необережність під час куріння (1 випадок).

Протягом 3-х місяців п.р. пожежно-рятувальний підрозділ для ліквідації пожеж залучався 2 рази, що на 50% менше у порівнянні з минулим 2017 роком (за цей же період пожежно-рятувальний підрозділ на ліквідацію пожеж залучався 4 рази).

Завдяки злагодженим та професійним діям пожежно-рятувального підрозділу врятовано матеріальних цінностей на суму 180 000 грн.

Звертаємося до всіх мешканців Веселівського району сурово та неухильно дотримуватися вимог «Правил пожежної безпеки в Україні». Виконання та дотримання вимог правил пожежної безпеки - це запорука збереження Ваших матеріальних цінностей та саме головне - життя кожної людини. Давайте будемо спільно виховувати культури правил безпеки життєдіяльності. Будьте розсудливі! Бережіть себе, своїх рідних і близьких!           

 

Начальник Веселівського районного сектору

ГУ ДСНС України у Запорізькій області                                                  О.Баша

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь