Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До Веселівської громади з навчальним візитом завітали представники органів місцевого самоврядування Черкаської, Сумської та Хмельницької областей.

Дата: 12.04.2018 17:11
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

 Зустріли гостей  на в’їзді до селища голова Веселівської ОТГ Петро Миколайович Кіяшко, голова Веселівської райдержадміністрації Іван Іванович Мігуля та голова  Веселівської районної ради  Віктор Володимирович Масалов.

 Зустріч відбулася в рамках навчального візиту «Діяльність комунальних підприємств, надання муніципальних послуг та залучення додаткових ресурсів розвитку громади» Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіону України.  На базі  КЗ   «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»  відбувся семінар, в ході якого Петро Миколайович презентував проекти місцевого розвитку та відповів на запитання присутніх.

Делегація  відвідала багато цікавих місць нашої громади. Адже нам є  що показати і чим пишатися!  Урочисто відбулися  відкриття медіатеки в гімназії, FM-радіостанції "Веселе FM"  в приміщенні центральної бібліотеки, майданчика для скейтбордингу у парковій зоні  та  спортивного майданчика зі штучним покриттям  у Веселівській ЗОШ №2.

Гості також відвідали дитячий садочок "Казка", сонячну електростанцію "Солар-Парк", будинки ОСББ, ЦПАН і міні-завод з виробництва асфальту та тротуарної  плитки, молодіжний ХАБ, Веселівську ДЮСШ та шкільні теплиці.  В Веселівському  будинку культури гостей очікував невеличкий концерт, в якому свою майстерність продемонстрували найталановитіші колективи нашої громади: вокальний  колектив «DOLCE VOICE» та танцювальна студія «Атмосфера». Також гості мали змогу поспілкувались з представниками добровольчої пожежної бригади, побачили літаки ХіАТ, а деякі навіть політали. Завітали  на виробництво спортивних  машин ручної зборки. Програма візуту була насиченою. Нам приємно було спілкуватися та ділитися досвідом. Також радує той факт, що Запорізька  область серед лідерів у всеукраїнському рейтингу об`єднання громад та впровадження реформи децентралізаціі влади. Крім того, історія успіху Веселівської громади знайшла своє відображення в відеоролику «Децентралізація.live”, презентованого на розширеній урядовій нараді в м. Вінниця за участю Президента та Віце-прем`єр міністра України.

"Планів у нас багато, ми знаємо, що і як треба робити. Єдине, з чим проблема, – це час, якого не вистачає" – Петро Миколайович Кіяшко

  Дякуємо за організацію  зустрічі директору Запорізького «Центру розвитку місцевого самоврядування» Олександру Свістуну, експерту з децентралізації  Запорізького «Центру розвитку місцевого самоврядування»  Аскаду Ашурбекову та експерту з комунікації Запорізького «Центру розвитку місцевого самоврядування» Наталії Селюковій.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь