Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Дата: 10.04.2018 16:53
Кількість переглядів: 592

Фото без опису06 квітня 2018 року на базі КЗ «Районна різнопрофільна гімназія» проведено зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь 5 найкращих дружин юних пожежних Запорізької області: Костянтинівського районного НВО № 1 «Таврія», КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Веселівської селищної ради, КЗ «Високівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Михайлівської районної ради, Мелітопольського НВК № 16 Мелітопольської міської ради.

Ро­з­почався фестиваль з урочистого ві­д­­­к­ри­ття, на якому з привітальним словом виступили начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради Дундук О.С. та начальник Веселівського районного сектору ГУ ДСНС  України в Запорізькій області Баша О.А. Привітати учасників фестивалю завітали вихованці КДНЗ № 3 «Казка».

У залі панувала святкова  атмосфера, піді­гріта духом азарту, адже учасники  команд  старанно готувалися до цього етапу впродовж всього року і мали ба­жа­ння якнайкраще продемонстру­ва­­ти свої знання та вміння. Уже тради­ційні для заходу конкурси «Ві­зи­тка» та «Домашнє завдання» цього разу були насичені цікавими та оригінальними номерами. Тож і глядачам, і журі було не­­легко визначити переможців.

Перемогу у конкурсі «Безпечна прогулянка» здобула команда КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Веселівської селищної ради, а першість у конкурсах «Візитка» та «Домашнє завдання» - команда Костянтинівського районного НВО № 1 «Таврія», перемогу за кращий плакат соціальної реклами виборола команда КЗ «Високівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Михайлівської районної ради. Призерами у загальних конкурсах зонального етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних стали:

І місце - команда Костянтинівського районного НВО № 1 «Таврія»;

ІІ місце - КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Веселівської селищної ради;

ІІІ місце - команда Мелітопольського НВК № 16 Мелітопольської міської ради.

Перемо­жців та призерів зонального етапу фестивалю організаторами було нагороджено  кубком, грамотами та солодкими подарунками.

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту                             Дундук О.С.

виконавчого комітету Веселівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь