A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання :,, Тиждень Книжкових Сюрпризів”

Дата: 10.04.2018 12:08
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Із книгою і словом поріднися,

Хай буде книга – твій насущний хліб.

Тож зачерпни із неї і напийся,

 Снаги, що в серці залишає слід.

Щорічно у квітні місяці усі бібліотеки нашої держави проводять Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, з метою прищеплення учням любові до книжки, дбайливого ставлення до неї, виховання потреби в читанні, підвищення інтересу учнів до ролі книги в суспільному та історично-культурному житті, вікторини , обговорення улюблених прочитаних книг. У Веселівській селищній бібліотеці тиждень проходив з 02.04 по 06.04 квітня 2018 року.

     2 квітня до уваги читачів була оформлена книжкова виставка «Добрий день, книжковий тижню» на дорослому абонементі, а для учнів 2-Б класу КЗ Веселівської ЗОШ №1 пройшов літературний єралаш: «Кому це належить? З якої казки ця річ?». Діти із задоволенням взяли участь у розгадуванні загадок та в грі – вікторині.

   З квітня у Веселівській ЗОШ№1 для учнів 5  класу було представлено нову періодику, яка надходить до дитячої селищної бібліотеки. Наш огляд мав назву «В країні Журналії»  Учні з радістю переглядали новинки журнальної сторінки, із захопленням ділились своїми враженнями.

   4 квітня в селищній бібліотеці для учнів 1-х класів Веселівської ЗОШ№1 відбулося  свято Посвята в читачі «Бібліотека запрошує друзів». Діти здійснили подорож до чарівної Країни Читалії. Але шлях був не легкий. Учні розповідали вірші, називали прислів’я про книгу, розгадували загадки, переглядали відеоролики. Вони пливли на пароплаві, летіли літаком та їхали автобусом  під звуки чарівної музики. На згадку про свято діти отримали в подарунок книжки.

   5 квітня в Веселівській селищній бібліотеці відбулася зустріч з місцевими поетами «Куди б мене дорога не вела, думки мої із рідною землею». На свято було запрошено учнів 9-10 класів Веселівської ЗОШ №1. Всі уважно слухали наших Веселівських поетів: Губенко Л.Г. та Іванова В.В. Кожний поет поділився з присутніми своїми віршами і задумками. Учні залишились задоволеними від зустрічі з поетами.

    6 квітня для учнів 10-Б класу Веселівської районної різнопрофільної гімназії було проведено літературну гру вікторину: « Парад літературних героїв». Учні  активно відповідали на запитання вікторини за що і отримали солодкі призи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь