A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач 2018 року»

Дата: 10.04.2018 11:33
Кількість переглядів: 784

Фото без описуВ Міжнародний день дитячої книги, 6 квітня, в Веселівській селищній  бібліотеці для дітей відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач  2018 року», в якому прийняли участь  учні 7 класів.

   Метою конкурсу є підвищення рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання, розвитку комунікативних навичок, критичного мислення, кращої соціалізації і самореалізації завдяки читанню. В конкурсі приймали участь учні 7 класів з  Веселівської різнопрофільної гімназії, та ЗОШ№1. Діти виконували тестові завдання, хто отримав більше балів перейшов до фіналу і захищали свою найулюбленішу книгу. Юні читачі старанно підготувались до презентації книг, продемонструвавши знання сучасної української прози для дітей. Вони показали  неабияку  читацьку активність, високий рівень ерудиції, вміння стисло й аргументовано  висловлювати свої враження від улюбленої книги. Змагання перетворилося у справжнє свято спілкування, в обмін думками про найцікавіші для дітей твори. Відповіді оцінювало журі по 12 бальній шкалі. В кінці нашого конкурсу було визначено  переможця  серед 7-х класів Шраменко Олександра учениця Веселівської різнопрофільної гімназії. Дівчина отримали звання « Найкращий читач Веселівського району - 2018 року» і продовжать боротьбу у lll обласному етапі конкурсу . Переможниця була нагороджена медаллю та книгою.

   Переможці обласного конкурсу будуть мати можливість поїхати в місто Львів, на красивий фестиваль дитячого читання, де на дітей чекає захоплююча культурна програма з іграми, конкурсами, та зустрічами з цікавими людьми.

                                                           Бібліотекар дитячої бібліотеки

                                                           Крівчік Ірина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь