A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Чергові перемоги танцювальной студії "Атмосфера"

Дата: 10.04.2018 10:59
Кількість переглядів: 872

Фото без описуНа початку квітня  танцювальна студія «Атмосфера» взяла  участь у Всеукраїнському фестивалі-концерті хореографічного мистецтва «КИЇВ ДЕНС».

Учасниками фестивалю стали дитячі різновікові, хореографічні колективи з Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя та Кропивницького. Загалом у конкурсі взяли участь більш ніж 500 учасників з 27 колективів. На розгляд журі  було  представлено 92 номери.  До складу компетентного  журі конкурсу увійшли:

Грек Володимир Анатолійович - педагог-балетмейстер,старший викладач кафедри хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, член національної спілки хореографів України, Заслужений діяч естрадного мистецтва України;

Тетяна Медвідь – кандидат мистецтвознавства, завідувач кафедри хореографії Київського університету  імені Бориса Грінченка, художній керівник Театру танцю «Грін», член суддівської колегії Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів та конкурсів хореографічного мистецтва;

Наталя Лигай – хореограф - постановник, майстер   спорту зі спортивної гімнастики,  солістка багатьох танцювальних проектів Європи,України та Близького Сходу, фіналістка  телепроекту «Танцюють всі. Повернення героїв», переможниця «Танцюють всі» другий сезон телеканалу СТБ.

Хореографічна композиція колективу «По веселці» (ірландський  народний танець) отримала  визнання журі і як результат - І місце серед виступів хореографічних колективів на фестивалі. Яскравий номер «Китайська квітка» -  ІІ місце та в номінації «Сучасна хореографія» номер «Там де ми є» отримав  ІІ місце. Готувала дітей до успішного виступу керівник студії Венера Амурівна Ібатулліна.  Визнання та успіх «Атмосфери» на такому конкурсі вкотре показали, що наша громада має чим пишатися.  Володарями Гран-Прі конкурсу стали: народна хореографічна майстерня «Мальва» та народний художній колектив народного танцю «Вербиченька». Не дивлячись на те що «Атмосфера» молодий колектив, але в її арсеналі вже  є чимало підкорених вершин. Та завжди є до чого прагнути. Змагатися  на сцені з кращими та сильнішими завжди почесно, відповідально та цікаво.

Вільний час у Києві вихованці колективу присвятили прогулянкам містом. Відвідали багато цікавих та пам’ятних місць столиці.

Керівник та учасники  танцювальної студії «Атмосфера» висловлюють подяку,  людям які не залишаються осторонь  життя  колективу та проявляють підтримку у разі потреби, а саме: Ізмайлову Кіму, Чупрову Ігорю, Марковій Ользі, Латковському Антону, Стогній Романі, Фісун Марині та Ємельянову Антону.

 Вітаємо студію «Атмосфера» з черговою перемогою та бажаємо подальших  успіхів! Зараз хореографічна студія «Атмосфера» готується до феєричного звітного  концерту. А ми в свою чергу з нетерпінням чекаємо нових вражень та сюрпризів від її виступів.                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь