Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся відбірковий тур «Кращий голос Веселівщини. Діти»

Дата: 03.04.2018 16:24
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

31 березня в селищному будинку культури та дозвілля відбувся  відбірковий тур вокального талант-шоу «Кращий голос Веселівщини. Діти».

Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованих дітей, розвиток вокального мистецтва, виховання сценічної культури виконавців, а також привернення уваги концертних організацій та продюсерів до творчості юних талантів. Цей захід в нашому районі відбувся завдяки народному депутату  України Сергію Валентирову, за підтримки селищного голови  Кіяшко П.М. та голови райдержадміністрації Мігулі І.І.

До оргкомітету талант-шоу було подано 43 заявки на участь, серед яких до півфіналу потрапили 18 учасників, по 6 до кожного наставника. Сам же півфінал відбудеться 29 квітня 2018 року, де журі буде обрано лише шість учасників, які пройдуть до фіналу. А суперфінал, до якого потраплять лише два учасники, по одному з кожної категорії, відбудеться 2 червня у місті Бердянськ, де у творчому змаганні зустрінуться усі райони області.

Готувати наших суперфіналістів будуть кваліфіковані наставники:

  • Белла Плетінь – викладач музичної школи, учасник ансамблю «Дольче Войс» та рок-гурту «До понедельника», лауреат міжнародного та обласного конкурсу серед викладачів музичних шкіл з вокального жанру.
  • Валентина Демиденко – випускниця Мелітопольського вищого училища культури, художній керівник Веселівського селищного будинку культури, викладач з вокалу для дітей шкільного віку.
  • Роман Плетінь – директор музичної школи, випускник Одеської консерваторії, учасник ансамблю «Дольче Войс», учасник та засновник рок-гурту «До понедельника», лауреат обласного міжрегіонального та міжнародного конкурсів.

Тож основна боротьба ще попереду і нам залишається побажати – нехай переможе найсильніший та найталановитіший!

P.S. У ЗВ’ЯЗКУ З ТИМ, ЩО НА ВІДБІРКОВОМУ ТУРІ БУЛО ЗАЯВЛЕНО БАГАТО ТАЛАНТІВ У ВОКАЛЬНОМУ ЖАНРІ, НАСТАВНИКИ РАЗОМ З ОРГКОМІТЕТОМ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ДОБРАТИ ДО СВОЇХ КОМАНД ЩЕ ПО ОДНОМУ УЧАСНИКУ  У СТАРШІЙ ВІКОВІЙ КАТЕГОРІЇ.

Таким чином до півфіналу кожен з наставників має по три учасника у молодшій віковій категорії та по чотири учасника у старшій віковій категорії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь