A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зірочки інтелектуального небосхилу

Дата: 03.04.2018 15:34
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

Обдаровані діти – цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь… Приємною новиною та високими результатами відзначився березень 2018 року для освітян нашої громади. Пора щедрих інтелектуальних ужинків… Дві перемоги учениць на Всеукраїнському рівні!

Кінець березня… Мірний стукіт коліс потяга… І ось – учасників вітає Вінниця. Ранок видався напрочуд привітним. А попереду їх чекали олімпіадні завдання з української мови й літератури…

Із Запоріжжя їх стартувало дев’ятеро. І як приємно, що  2 учениці  нашої громади:  Щебликіна Валерія, учениця 11 класу КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»; Шавлюк Ганна, учениця  9 класу КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 1», яких супроводжувала Філь Галина Богданівна, вчитель української мови і літератури КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія».   Учениці та їх керівники: Латиш Тетяна Анатоліївна,  Філь Галина  Богданівна  та Слічна Лідія Григорівна провели колосальну роботу щодо підготовки та участі в 2017/2018 навчальному році в І, ІІ, ІІІ (обласному) та в ІV-му (Всеукраїнському) етапах олімпіади з української мови і літератури та мовних конкурсах .

 Шавлюк Ганна посіла І місце в ІV (Всеукраїнському) етапі олімпіади з української мови і літератури.

Щебликіна В. та Тітова Д., учениці КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», переможці обласного етапу брали участь  03.02.2018 у фінальному етапі VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

  Щебликіна Валерія посіла І місце у Всеукраїнському етапі VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Від щирого серця вітаємо  наших учениць, які мають високі результати в цьому навчальному році в предметних олімпіадах та конкурсах та гідно представили свої навчальні заклади, нашу громаду та Запорізьку  область на Всеукраїнському рівні!

Селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради, працівники селищної ради вітають переможців, вчителів-наставників, керівників шкіл та бажають досягати омріяної мети, підвищувати рейтинг рідної школи, нашої громади і надалі здобувати перемоги в інтелектуальних конкурсах та предметних олімпіадах!  Веселівщина  пишається своїми юними талантами, підкорювачами вершин науки і творчості, які в майбутньому стануть студентами вищих навчальних закладів та прославлятимуть рідну Україну своїми здобутками!  Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!  Доземний уклін наставникам. З роси і води на довгі-довгі роки. Незрадливої любові до української під мирним небом. Пам’ятайте: силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь