Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

За фінансової підтримки Веселівської селищної ради КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» придбано тренажер «Фантом» для навчання прийомам серцево-легеневої реанімації.

Дата: 27.03.2018 17:08
Кількість переглядів: 687

Фото без описуДо складу тренажерного комплексу входять манекен, монітор, Flash- пам'ять.

Тренажер дозволяє проводити навчання з екстреної реанімаційної допомоги, а саме: прийомам штучної легеневої вентиляції  методом «рот в рот» або «рот в ніс», прийомам штучного кровообігу шляхом непрямого масажу серця.  

 Всі дії реаніматора зображуються на екрані відеомонітора та зберігаються у пам’яті, що забезпечує можливість перегляду та аналізу. Помилкові дії коментуються голосовим імітатором під час виконання реанімації.

Меню складається з розділів «Навчання», «Екзамен», «Перегляд результатів», «Тест».

 Тренажер дає змогу  виробити тривалий динамічний стереотип навиків, що є обов’язковими для успішного проведення прийомів оживлення людини безпосередньо на місці пригоди (при раптовій зупинці серця в результаті виробничої травми, ураження електричним струмом, нещасного випадку на воді, отруєння, важкого захворювання серцево-судинної системи тощо). Селищний голова особисто випробував роботу тренажера в дії та зауважив, що навикам  надання домедичної допомоги  треба навчатися  та вміти ними користуватися в екстрених  ситуаціях.

 Львівське «ТОВ Амбул»  взяло на себе  витрати на проїзд   та забезпечило  навчання  експлуатації тренажерного комплексу, методиці проведення  реанімаційних заходів  вчителів  фізичної культури Василенко С.С., інформатики Артіма А.І. Використання тренажеру планується  при проведенні  занять для працівників закладу з охорони праці, уроках «Основи здоров’я», «Захист вітчизни», під час проведення навчально-польових зборів учнів 11 класу, підвищення кваліфікації медичних працівників, навчання рятувальників, водіїв та інших категорій населення  навикам надання домедичної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь