A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Святкові заходи до Дня захисту дітей провели фахівці "Центру соціальних послуг"

Дата: 03.06.2016 15:50
Кількість переглядів: 4374

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається велике свято – Міжнародний день захисту дітей. В цей день у всіх школах, дитячих установах бувають концерти, вечори. Дітям показують фільми, влаштовують конкурси, фестивалі. Всюди лунає музика, дитячий сміх, вручають подарунки.
Цей день - це не тільки веселощі, сміх, пісні та розваги. Це ще й можливість для дорослих голосно заявити про своє бажання і можливості зробити щось хороше для тих дітей, яких потрібно захищати. Подарунки, сюрпризи, екскурсії в музеї, дитячі театри, цирк, зоопарк; зустрічі з артистами, співаками та музикантами у цей день здатні відвернути дитину від сумних думок, хоча б ненадовго зігріти її душу, відсунути відчуття непотрібності на цьому світі.

Фото без описуВідділом соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді Комунальної установи «Центр соціальних послуг» було проведено ряд заходів до цього свята.

Так, 28 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, діти, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, змогли безкоштовно отримати квитки у цирк-шапіто «Аркада». Подивившись виставу, вони зарядилися бадьорістю і позитивом, змогли на дві години опинитися в казці. Заради блиску в їх очах - можна віддати дуже багато.

Не будучи офіційно вихідним днем, 1 червня, День захисту дітей зібрав на свято учнів КЗ «Веселівська ЗОШ №1». Фахівцями «Центру соціальних послуг» за допомогою працівників школи, було організовано веселе та гучне свято. Діти змогли взяти участь у вікторині – «Збери ромашку» і отримати солодкі подарунки. Весь ранок шкільний двір був наповнений запальною музикою та дитячим сміхом. Емоції іскрили, наче салют!

Фото без описуДитинство кожної дитини має бути під захистом – захистом прав, здоров'я і життя підростаючого покоління. Саме тому, завідуючий відділу соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Карпенкова Анастасія Валеріївна, спільно зі старшим інспектором молодіжної превенції служби превентивної діяльності Веселівського відділення поліції Мелітопольського відділу поліції головного управління національної поліції в Запорізькій області Лубяною Наталією Володимирівною, провели цикл бесід зі школярами. Темами стали: «Дотриманнями дітьми правил дорожнього руху та правил поведінки на воді» та «Наслідки вживання алкоголю та тютюну». Діти із задоволенням переглянули відео - ролики та прийняли участь в їх обговореннях.

Ми щиро дякуємо всім, хто допомагав нам у проведенні цих заходів.

Діти - це наше щастя! В них - наше майбутнє! Пам'ятайте про це!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь