A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

16 лютого 2018 року в Веселівському районному центрі зайнятості відбувся семінар з бухгалтерами та представниками відділів кадрів підприємств району на тему «Послуги служби зайнятості роботодавцям».

Дата: 17.02.2018 15:39
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

 В роботі семінару взяли  участь: керівництво та фахівці Веселівського районного центру зайнятості, представники Пенсійного Фонду. З роботодавцями була проведена інформаційно – роз’яснювальна робота щодо послуг служби зайнятості, ознайомлення зі станом ринку праці, із заходами соціального захисту незайнятого населення.

Були роз’яснені переваги подання в центр зайнятості інформації про вакансії, висвітлені питання оперативного підбору необхідних кадрів шляхом представлення вакансій для потенційних працівників під час проведення ярмарок вакансій, надані роз’яснення щодо Порядків компенсацій витрат на оплату праці в разі працевлаштування ВПО та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштованих безробітних, ознайомлено з можливістю професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві. В ході заходу присутнім було надано вичерпну інформацію щодо звірки з ПФУ та з органами ДПІ, а саме вказано на найпоширеніші помилки при наданні щомісячної звітності роботодавцями що унеможливлює надання громадянам допомоги по безробіттю згідно законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь