A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У селищній бібліотеці відбулось родинне свято з нагоди Дня сім’ї

Дата: 15.05.2017 15:28
Кількість переглядів: 733

Квітучий травень… У ці чудові дні, коли природа дарує нам справжнє перше весняне тепло, у пору, коли людина стоїть посеред розквітлих садів, торкається барвистої райдуги весни, до нас приходить свято – Міжнародний день сім’ї.

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. Сім’я дає життя дитині. У ній немовля одержує перші враження й уявлення про навколишній світ.

Саме батьки навчають дітей звичаїв, обрядів, традицій своєї сім’ї, свого роду, що передаються з покоління в покоління: «З роду в рід життя кладе мости; Без коріння саду не цвісти».

Ці чудові слова стали лейтмотивом родинного свята «Тому роду немає переводу, у якому всі мають згоду», яке пройшло у селищній бібліотеці.

Готуючись до свята, ми ставили перед собою мету – щоб кожний з присутніх відчув, що поза сім’єю людині важко бути щасливою, що сім’я – це дім, де на тебе чекають, де тебе зрозуміють і допоможуть у скруті, де сподіваються і від тебе чекають підтримки і захисту.

На свято були запрошені родини Єгізарян (тато Гарік Гургенович, мама Лариса Сергіївна, син Ернест та донька Елліта), Булавчик (тато Михайло Андрійович, мама Тетяна Олександрівна та син Кирило), Плетінь (тато Роман Сергійович, мама Белла Камоївна, сини Владислав та Ростислав, бабуся Аіда Літвинівна та дідусь Камо Георгійович).

Свято розпочалось з конкурса «Давайте познайомимось», під час якого родини цікаво розповіли про свою сім’ю. Цікавими та змістовними були також конкурси «Народна мудрість», «Будинок моєї мрії», «Вустами немовляти», «Порахуй гроші», «Об’яснялкі», «Як ми знаємо свою дитину», музичний та інші.

Познайомили родини зі своїми захопленнями: дитячі вироби із солоного тіста, чудове плаття з паперових серветок, продемонстроване Еллітою –вразили усіх присутніх. Чудову вишивку та намальовану картину представила родина Плетінь. У сім’ї Булавчик теж цікаве захоплення, вони складають пазли, гарно малюють.

Кожна родина приготувала свої улюблені страви – справжні кондитерські шедеври, які у кінці свята усі змогли покуштувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь