A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Делегація програми U-LEAD з Європою з питань створення ЦНАПу відвідала Веселівську ОТГ з робочим візитом

Дата: 12.04.2017 15:06
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису11 квітня на територію Веселівської ОТГ прибула оціночна делегація програми U-LEAD з Європою з питань створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування, що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією SKL International на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida), в особі Håkan Gustafsson.

Делегацію представляли: менеджер пілотних проектів Ольга Калініченко, інженер проекту Олег Іванник, директор Запорізького відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» Олександр Свистун, представники Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Регіональний розвиток спроможних територіальних громад Запорізької області» Аліса Макаріхіна та Тетяна Краснова. Гостей супроводжували заступник селищного голови Олексій Дяченко, секретар селищної ради Раїса Стогній, начальник юридичного відділу Людмила Долженко. Пізніше до обговорення проекту долучився і селищний голова Петро Кіяшко.

У рамках робочої поїздки гості ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг селищної ради, оглянули можливі приміщення для створення нового ЦНАПу європейського рівня. У ході візиту делегація зустрілася із першим заступником голови Веселівської РДА Ігорем Морозовим та начальником Мелітопольського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в ЗАпорізькій області Світланою Христовою.

Після огляду та вивчення приміщень для майбутного ЦНАПу у селищній раді відбулась робоча нарада з реєстраторами та іншими спеціалістами, які надають послуги населенню.

У результаті робочого візиту представники проекту надали перевагу приміщенню, яке знаходиться на І поверсі районної ради. За словами Ольги Калініченко, ліве крило першого поверху адміністративної будівлі – це найкращий варіант для організації роботи центру надання адміністративних послуг, який буде обслуговувати населення не тільки Веселівської ОТГ, а й прилеглих громад, що в найближчому майбутньому утворяться у нашому районі. Крім того, Ольга Іванівна пообіцяла, що при позитивному вирішенні цього питання, громада може додатково отримати ще півмільйона інвестицій на покращення умов роботи ЦНАПу.

Пропонуємо переглянути відео про перебіг робочої зустрічі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь