Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Забута мелодія дитинства…»

Дата: 06.02.2017 15:06
Кількість переглядів: 866

Фото без описуПід такою назвою 4 лютого відбувся урочистий вечір зустрічі з випускниками КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Для кожного вона звучить по-різному. Для одних – вона весела та безтурботна, для інших – трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна та неповторна і неодмінно пов'язана зі школою.

Цього вечора наша школа зібрала у своєму урочисто прикрашеному залі випускників усіх років. Для них була організована виставка шкільних фотографій випускників ювілярів, яка кожному з них нагадала свої кращі роки шкільного дитинства. Під час урочистого заходу демонструвалися фото-фільми, підготовлені працівниками школи.

Фото без описуПерше п’ятиріччя випуску цього року відзначали випускники 2012 року, які із захопленням згадують перших вчителів Валентину Іванівну Трунову та Світлану Вікторівну Борсук і класного керівника Віру Василівну Адамську.

Першу круглу дату, 10-річний ювілей, святкували випускники 2007 року (перша вчителька Ірина Володимирівна Кокітько, класний керівник Любов Олександрівна Полякова.

Випускники 2002 року вже відзначили 15-річний ювілей (перша вчителька Світлана Вікторівна Борсук, класний керівник Любов Олександрівна Полякова.

20 років тому переступили шкільний поріг випускники 1997 року. Вони й досі з теплом та радістю згадують своїх вчителів, особливо першу вчительку Оксану Олексіївну Полякову та класного керівника Галину Теодорівну Семенову.

Першу вчительку Катерину Антонівну Андрійченко і класного керівника Галину Теодорівну Семенову з любов’ю згадують випускники 1992 року, які відсвяткували срібний ювілей.

30 років тому пішли в доросле життя випускники 1987 року. Перша вчителька Валентина Михайлівна Серікова та класний керівник Інна Василівна Мамонтова назавжди залишаться в серцях колишніх учнів.

Випускники 1982 року цього року зустріли свій 35-річний ювілей (перша вчителька Катерина Антонівна Андрійченко, класний керівник Леонід Васильович Сєрік).

Зустрічала цього дня школа і випускників 1977 року, які 40 років тому розпрощались із першою вчителькою Валентиною Іванівною Труновою і класним керівником Леонідом Васильовичем Серіком.

45 років тому пролуав останній дзвоник для випуску 1972 року (перша вчителька Лідія Гаврилівна Гиренко, класний керівник Леонід Васильович Серік).

Фото без описуЗустріч була емоційною, радісною, урочистою. Щирі оплески вчителям, запах квітів, створили атмосферу справжнього свята.

Святковий концерт для випускників підготували Касілова Єва (2 кл.) з піснею «Україночка», Безусова Юлія (4 кл.) з піснею «Дні тижня», Ворона Руслана, Андрійченко Даяна, Лавриченко Діана (10 кл.) з піснями «Мы любим Вас, родные учителя!», «Прощавай рідна щколо!».

Крім того, для випускників музичні номери підготували Сергій Вікторович Мінаков, випускник нашої школи, нині вчитель музики, з піснею «Не забывается такое никогда» та Лідія Баришева з піснями «Однокласники» і «Дитинство».

Фото без описуДорогі випускники усіх років, ми дуже раді, що ви відгукнулися на нашу пропозицію зустрітися. Це означає, що ви пам’ятаєте школу, вчителів, один одного, що не згасають у ваших серцях спогади.

 

 

Добра вам і миру, щастя і мудрості, здоров’я, невичерпної енергії, хай супроводжують вас успіх і хай будуть у вас розумні і обдаровані діти, а у нас учні. Хай Вам щастить!

Адміністрація

КЗ «Широківська ЗОШ І – ІІІ ступенів»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь