A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Танцювальний колектив «Атмосфера» посів призові місця на VІ відкритому міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «AZOVDANCE»

Дата: 22.06.2017 14:51
Кількість переглядів: 557

18 червня танцювальна студія «Атмосфера» взяла участь в шостому відкритому міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Azovdance», який традиційно проходить на березі Азовського моря в смт Кирилівка. У цьому році фестиваль зібрав понад 200 танцюристів з різних куточків України.

Фото без опису

Програма фестивалю була дуже насиченою. Завдяки відповідальному підходу організаторів до підготовки фестивалю все пройшло гладко, і ніхто не вибився з графіку, що дуже важливо для учасників заходу. Адже деякі учасники приїхали з інших областей України, і їм потрібно було встигнути вчасно повернутися додому.

Суддями заходу були професіонали своєї справи, які з'їхалися в Кирилівку з усієї України. Незмінним головним суддею фестивалю є Марков Леонід Володимирович – завідувач кафедри сучасної хореографії Харківської академії культури, доцент, заслужений артист України.

За підсумками фестивалю вибирали переможців у кожній віковій категорії.

Вихованці танцювальної студії «Атмосфера» посіли І, ІІ та ІІІ місця в своїх вікових категоріях. За словами керівника студії Венери Ібатулліної, її танцюристи дуже готуються до цього фестивалю, намагаються, тренуються, тому вже котрий рік поспіль займають призові місця, а в цьому році старша група з номером «Іспанія» зайняли заслужене перше місце.

Керівник студії висловлює подяку за допомогу в організації поїздки на фестиваль голові Веселовської селищної ради Петру Миколайовичу Кіяшку, Романі Артурівні Стогній, а також батькам вихованців колективу.

 

Прес-служба танцювальної студії «Атмосфера»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь