A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято «Останнього дзвоника» в рідній першій школі

Дата: 29.05.2017 14:48
Кількість переглядів: 545

Свято «Останнього дзвоника» – це завжди хвилююча та радісна подія для учнів, їх батьків, вчителів.

У КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» традиційно пролунав останній дзвоник, оголосивши про кінець 2016/2017 навчального року.

Урочиста лінійка відбулася на прекрасному шкільному подвір’ї рідної школи. В цей день завжди до нас приходять шановні гості, підводяться підсумки, вручаються грамоти, подарунки за перемоги у різноманітних конкурсах та шкільних олімпіадах. 

Не винятком стала і ця урочиста подія. Ми були дуже раді та мали велику честь вітати на нашому святі секретаря селищної ради Стогній Раїсу Олексіївну, яка щиро привітала всіх присутніх із закінченням навчального року, дала високу оцінку роботі нашого навчального закладу.

Також із шановних гостей на лінійці був присутній давній друг нашої школи, її випускник, підприємець Єрьоменко Микола Федорович, традиційно приймав активну участь у нагородженні переможців та відмінників. Та випускниця нашої школи, а зараз заступник декана факультету управління та адміністрування Мелітопольського «Класичного приватного університету», Клименкова Вікторія Вікторівна, яка вручила нашому навчальному закладу подяку за активну участь у різноманітних проектах, організованих протягом цього року, а також 25%-відсоткову знижку на оплату навчання для випускників.

Але найбільше, як завжди, очікували виступ нашого директора Олешка Михайла Полікарповича, тому що велика честь та радість почути своє прізвище на такому святі як «Останній дзвоник», коли тебе запрошують перед усією школою, батьками, гостями отримати грамоту чи диплом як високу оцінку твоїх перемог. А коли це все підкріплюється грошовими подарунками чи солодким пирогом, то це справжнє щастя!

Здавалося, навіть у повітрі стояло відчуття урочистості, радості, щастя та передчуття найкращих літніх канікул.

По-святковому гарно одягнені школярі та вчителі, а особливо випускники 11 класу. І не дивно, бо це свято для них особливе. Закінчилося шкільне життя, а разом з ним і безтурботне дитинство. Розпочинається інший період у житті новий та чудовий – навчання у вищих навчальних закладах, нові міста, друзі, перше кохання та перші уроки життя. Але це попереду, а зараз ще здача ЗНО, хвилювання, очікування результатів та випускний.

Маслюк Н.О.,

заступник директора з виховної роботи

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь