Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Голова Веселівської селищної територіальної громади особисто привітав переможця другого чемпіонату України з мас-рестлінгу - Олексія Кушніра

Дата: 12.03.2018 14:35
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

Подякувавши за перемогу голова зазначив, що перемоги на міжнародних аренах наших представників це яскравий і  вагомий внесок в популяризацію спортивного життя на території громади та приклад для молодих спортсменів, зі своєї сторони селищна рада всіляко буде підтримувати  наших спортсменів.

Минулої неділі вже традиційно Мелітополь приймав другий чемпіонат України з мас-рестлінгу. У змаганнях взяли участь близько сорока найсильніших атлетів нашої країни. Чемпіонат передували регіональні змагання, тому обласні федерації прислали на змагання кращих з кращих. У чемпіонаті брали участь спортсмени із Запорізької, Херсонської, Харківської, Дніпропетровської, Київської та Миколаївської областей.

В ході змагань деякі спортсмени підтвердили свій статус найсильніших мас-рестлерів України. Зокрема, непереможними в своїх категоріях залишаються Аліна Польченко і Ольга Сукач.  Олексій Кушнір також відстояв титул найсильнішого атлета в категорії до 70 кг серед чоловіків

Всього на змаганнях було розіграно чотири комплекти медалей серед жінок і сім комплектів медалей серед чоловіків. У командному заліку першою стала Запорізька область. Друге місце зайняла команда Дніпропетровської області. Збірна Херсонської області в командному заліку стала третьою. Найближчим часом за результатами чемпіонату України і кубка України, який пройшов в лютому, буде сформована збірна нашої країни, яка представлятиме Україну на першості Європи в Грузії, відкритому кубку Європи в Угорщині і головних змаганнях цього року - чемпіонаті світу з мас-рестлінгу в Киргизстані.

Тож ще раз вітаємо переможців, та зичимо їм наснаги на майбутні успіхи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь