A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вітання ювілярів від комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради

Дата: 27.09.2016 14:20
Кількість переглядів: 793

Комунальна установа «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради докладає багато зусиль на виявлення людей, які опинилися  в скрутних життєвих обставинах, для того щоб люди відчували турботу, та знали що не марно прожили своє життя. Наше життя таке швидкоплинне, дуже складне, а іноді ще й важке. Стільки в ньому одночасно і приємних моментів, і різних негараздів. Але у кожного своя доля, свої печалі і свої радощі, адже всі ми – різні люди.

 

 

І якби там не було, а коли приходить свято, хочеться світла і тепла.  Почути приємні слова, які зігріють душу наповнять її ніжністю. Саме цього і чекає кожен у свої святкові дні.

    Центр соціальних послуг  започаткував добру традицію  підопічних вітати з ювілейними датами народження. У вересні місяці святкували два ювілеї.

     14 вересня 2016 року пройшло святкування 70 річчя жительки селища Марценюк Марії Іванівни, яка знаходиться на обслуговуванні у відділені соціальної допомоги вдома.  Директор установи Жигірь Галина Іванівна разом з завідуючим відділенням соціальної допомоги вдома Мельничук Анною Володимирівною та соціальним робітником Сорокопуд Світланою Олексіївною привітали Марію Іванівну квітами та подарунками, побажали їй міцного здоров’я, земного щастя, злагоди та достатку в оселі, великої поваги від людей, рідних та друзів.

Підопічна  з  хвилюванням приймала подарунки  була вдячна за теплі слова та вітання.

      Ювілярка розповіла, що на її долю припало багато життєвих випробувань. В сім'ї її батьків було 13 дітей і вона була змушена рано піти працювати та доглядати молодших сестер та братів. Працювала в різних сферах. Марія Іванівна здивувала нас чудовою грою на баяні і мелодійним співом.

    Наприкінці місяця 27 вересня 2016 року свій  80 річний ювілей відсвяткувала Лобода Світлана Леонідівна. 

   Центр соціальних послуг завітав до оселі з привітаннями  і побажали їй здоров’я, благополуччя, довгих років життя. На долю Світлани Леонідівні випали нелегкі випробування, адже вона пережила голод та війну. Підопічна  частину свого життя приділила викладацькій діяльності як вчитель, «Кажуть, що колишніх  вчителів  не буває». І життя  підтверджує це, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою!  

   Центр соціальних послуг напередодні свята Дня вчителя  привітав  Світлану Леонідівну з цим святом. Ювілярка була дуже зворушена увагою, привітаннями та словами подяки на очах виднілися сльози радості. 

 

            

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь