Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новорічний сюрприз для дітлахів КЗ «Широківська ЗОШ І – ІІІ ступенів»

Дата: 29.12.2016 14:08
Кількість переглядів: 586

Фото без опису28 грудня на новорічне свято для учнів 1 – 7 класів в КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завітав  директор ДП ДГ «Ізвєстія», депутат Веселівської районної ради, член виконавчого комітету Веселівської селищної ради Сергій Рудськой.

 

 

 

 

Прихід гостя дітлахи зустріли аплодисментами, адже Сергія Володимировича усі знають як людину, яка дарує малечі радість. Керівник сільськогосподарського підприємства сердечно привітав всіх з Новим роком, побажав учням та їхнім батькам міцного здоров’я, миру, здійснення всіх новорічних мрій. Не обійшлося і без подарунків. Учні 1-7 класів нашої школи отримали спортивний інвентар: м’ячі волейбольні, м’ячі для метання,  скакалки,  канцелярські товари.

Також Сергій Володимирович урочисто нагородив грамотами та спортивними кубками найкращих спортсменів за результатами спортивного життя 2016 року футбольної команди «Ізвестія». Ними стали Завгородній Дмитро (5 клас), Гуснов Юрій (2 клас), Бойко Ярослав (11 клас), Трошкін Максим (10 клас), Кубаткін Едуард (5 клас).

Головним новорічним подарунком  стало запрошення всіх вихованців дитячого садка «Вишенька», учнів КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів», а також всіх дітей села Широке та Далеке на вечірню новорічну виставу «Аліса у країні пригод».

Шановний Сергію Володимировичу! Від імені усіх учнів нашої школи вітаємо Вас з Новим роком, дякуємо Вам за святкові привітання та щедрі подарунки. Щастя Вам, міцного здоров’я, всіляких гараздів, гарного настрою, успіхів у роботі та особистому житті.

 

Анастасія Герасименко,

директор КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь