A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З нагоди святкування 73-ї річниці визволення селища Веселе від німецько-фашистських загарбників біля приміщення центральної бібліотеки 24 жовтня відбулось відкриття пам’ятного знаку «Дітям війни».

Дата: 25.10.2016 13:52
Кількість переглядів: 829

Фото без опису

З урочистими промовами під час церемонії до присутніх звернулися селищний голова Кіяшко Петро Миколайович та голова районної ради ветеранів Орел Василь Павлович. Освячення пам’ятного знаку провів Протоієрей Олександр Мурашко. На церемонії були присутні ветерани та діти війни, які вшанували пам’ять загиблих, та тих, хто не дожив до цього дня хвилиною мовчання. Після відкриття ветерани та діти війни були запрошені на вогник у кафе «Артком Агро».

 

Фото без опису26 жовтня 2016 року відбулася урочиста хода учнів шкіл та трудових колективів селища. Мітинг з нагоди визволення селища від німецько-фашистських загарбників розпочався о 10:00 годині біля меморіалу в центрі селища. З привітальним словом виступили:селищний голова Кіяшко П.М.,голова районної державної адміністрації  Мігуля І.І., голова районної ради Цвіліховський О.Л., помічник народного депутата України Валентирова С.В. Фролов С.М., Фото без описупредставник воєнного комісаріату  Тарас Ванжа, голова районної ради ветеранів  Орел В.П.

Після урочистої церемонії всі ветерани були запрошені до польової кухні у кафе «Лілея». Жителі селища  запрошені на святковий концерт аматорів мистецтва КУ «Культурно-мистецький центр» у Будинок культури і дозвілля о 11:30 та на масове народне гуляння о 18:00 на центральну площу, яке закінчиться святковою Фото без описудискотекою для молоді. Розважальну програму підготували працівники селищного будинку культури і дозвілля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь