A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Творчий звіт Веселівського селищного будинку культури за 2017 рік.

Дата: 05.01.2018 13:51
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

 Працівники Веселівського селищного будинку культури  трепетно відносяться до людей, з якими займаються і завжди наголошують, що серед усіх геніальних винаходів людства одне з провідних місць займає сім’я, родина.

Ми одна родина, і не важливо скільки тобі років 4 чи 90, у нас є одна ідея і бажання творити, саме це об’єднує нас. 2017 рік був дуже насиченим не тільки у житті кожного окремо, а й для усіх мешканців нашого селища разом, а  саме у культурному житті. За цей рік працівниками Веселівського селищного будинку культури було проведено понад 130 заходів, обслуговано майже 34 тисячі населення, не тільки у нашій Веселівській об’єднаній громаді, а і за межами району. Протягом 2017 року працівниками Веселівського селищного будинку культури були проведені різні за формою та тематикою культурно-дозвіллеві заходи, які вісвітлювали події місцевого, загальнонародного та державного значення, які мають велике значення в духовному розвитку нашої громади. Найяскравішими заходами стали проведення конкурсу краси «Міс Веселе», «КВК», 205 –та річниця заснування селища, 2-га річниця заснування об’єднаної територіальної громади, 10 –та річниця заснування танцювального колективу «Статус», вокальний конкурс «Сузір’я», конкурс дитячої творчості «Крок до зірок» та багато – багато інших.

Кожного дня двері Веселівського селищного будинку культури відкриті для дітей та дорослих, які приходять не тільки для того щоб виступити на сцені, але й щоб поспілкуватися в дружнім колі та розповісти про свої досягнення . Попереду не менш яскравий та насичений рік. Колектив Веселівського селищного будинку культури завжди радий бачити кожного глядача у залі та дарувати посмішки, гарний настрій та позитивні емоції. Чекаємо всіх на наших заходах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь