A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Прибирання прилеглих територій.

Дата: 10.06.2016 13:48
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису

    За установами, організаціями, підприємствами всіх форм власності  закріплені прилеглі території. Прилегла територія повинна утримуватись,  згідно правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати комплекс заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття  від трави, бруду;  догляд за клумбами та газонами, утримування кущів та дерев у належному стані, своєчасний покіс трави, ліквідація карантинних бур’янів тощо.  

    В теплий період року особливі проблеми  створює трава, наприкінці літа  та восени – карантинні бур’яни.  Селищна  рада вимагає від  керівників установ, організацій, підприємств, власників об’єктів торгівлі  вчасно  викошувати  траву  і взагалі утримувати територію відповідно до правил благоустрою. Для всіх, хто не згодний з вимогами селищної ради щодо об’ємів ділянки, яка повинна прибиратися, пояснюємо   що, прилегла  територія  - це  15 метрів від установи, організації, підприємства, об’єкту торгівлі   або  територія  до упора в територію іншої   установи, організації, підприємства, об’єкта торгівлі чи  бордюрний камінь дороги.  Такі норми встановлені правилами благоустрою. Ігнорування правил благоустрою тягне за собою притягнення до адміністративної відповідальності та вагомого штрафу.

  Це стосується і громадян – мешканців приватних осель, прилегла  територія або в даному випадку - при дворова територія обов’язково повинна  утримуватись в належному стані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь