Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Тренінг для вчителів англійської мови Веселівської ОТГ

Дата: 25.10.2017 13:30
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

Суспільство і час ставлять перед школою нові завдання, вирішення яких вимагає нових підходів до навчання. Змінюються програми, з’являються нові підручники, технології, моделі навчання, що пред’являють до вчителя вимоги з оволодіння та застосування в своїй практиці інновацій. З метою ознайомлення вчителів англійської мови Веселівської ОТГ з застосуванням новітніх форм і методів використання ІКТ  18 жовтня 2017 року на базі КЗ “Веселівська районна різнопрофільна гімназія” був проведений  семінар – тренінг.  

Великий інтерес викликала доповідь кандидата філологічних наук, доцента Берегової Ольги Андріївни, яка зазначила, що кожний навчальний предмет має формувати не лише суто предметну компетентність, а й вносити свій вклад у формування ключових компетентностей. Протягом науково-практичного семінару були розглянуті питання щодо формування компетентнісного потенціалу педагогів, які викладають англійську мову. 

  Ольга Андріївна  продемонструвала колегам майстер-клас по використанню “ВЕБ 2.0” у навчальній діяльності вчителів. Завдяки даному семінару вчителі іноземної мови навчальних закладів нашої громади  мали можливість на практиці урізноманітніти  форми та методи  використання ІКТ в навчально-виховному процесі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь