A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

28 лютого в смт Веселе, Запорізької області, відкрився сучасний спільний Центр надання адміністративних послуг

Дата: 28.02.2018 12:33
Кількість переглядів: 1206

Фото без опису

28 лютого в смт Веселе, Запорізької області, відкрився сучасний спільний Центр надання адміністративних послуг, що значно розширить перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися як мешканцям громади, так і мешканцям району.

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Веселівської селищної ради став ще одним прикладом ефективного партнерства між громадою та міжнародною донорською програмою. Адже до створення центру долучились українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою», які надали допомогу в інституційному створенні ЦНАП, реконструкції інтер’єру приміщення, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням.

У новому центрі створено  12 робочих місць, приміщення просторе та світле.

Даний Центр надання адміністративних послуг є одним з небагатьох в Україні, коли ОТГ та райдержадміністрація працюють разом в одному приміщенні та надають 163 послуги.

На урочисту церемонію  відкриття Центру прибули почесні гості, а саме:

 Керівник напрямку з покращення якості адміністративних послуг для населення Програми» «U-LEAD з Європою» Сусанна Делланс та її заступник Мазуркін Олександр;

Директор Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування Свістун Олександр;

 А також  селищний голова Кіяшко П.М., голова Веселівської районної ради Масалов В.В., голова Веселівської районної державної адміністрації Мігуля І.І., представники Програми «U-LEAD з Європою».

Після урочистого перерізання стрічки, всі були запрошені в приміщення Центру. Керівник Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Веселівської селищної ради Тетяна Овдієнко ознайомила присутніх  з умовами, які створено для працівників та відвідувачів Центру. Всі працівники пройшли спеціальну тренінгову програму з підвищення кваліфікації в сфері надання адміністративних послуг.

Відчути користь від функціонування даного об’єкту зможуть не лише мешканці громади, яка взяла участь у конкурсі, але й мешканці суміжних громад всього Веселівського району.

Напередодні відкриття в громаді були проведені заходи з інформування жителів про особливості роботи Центру, його переваги, права та обов’язки працівників та споживачів послуг. Центр доступний для людей з інвалідністю. В приміщенні обладнаний дитячий куточок.

В цей урочистий для нашої громади день в селищному будинку культури відбувся святковий концерт.

Ми дуже раді, що отримали надзвичайну можливість долучитися до Програми, завдяки якій в громаді відкрився сучасний та комфортний центр надання адміністративних послуг та наші мешканці отримуватимуть якісні адміністративні послуги в комфортних умовах.

Висловлюємо вдячність нашим міжнародним партнерам та експертам Програми за вагомий вклад в розбудову нашого регіону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь