A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вручено подяки за допомогу у ліквідації наслідків негоди

Дата: 15.02.2018 12:25
Кількість переглядів: 720

В  Запорізькій облдержадміністрації відбувся щорічний збір керівного складу цивільного захисту регіону. У заході взяли участь заступники голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та Олександр Бабанін. У першу чергу Едуард Гугнін  відзначив належну підготовку рятувальників до викликів зимової негоди та оперативну ліквідацію її наслідків.

- З покладеними завданнями служби цивільного захисту та рятівники області впоралися, під час осінньо-зимового періоду не виникало жодних проблем. Були оперативно подолані перешкоди у виді снігових заметів, всі питання вирішувалися в робочому порядку. Хочу підкреслити, що у боротьбі зі стихійними лихами об’єдналися як рятівні служби, так і керівники територій, голови об’єднаних громад, керівники промислових підприємств, фермерських господарств, представники бізнесу. Завдяки спільній взаємодії у Запорізькій області вдалося попередити можливі наслідки надзвичайних подій, - зазначив Едуард Гугнін.

Керівникам підприємств та головам громад посадовець вручив грамоти облдержадміністрації та подяки голови облдержадміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток цивільного захисту, високий рівень організації захисту населення і територій в умовах реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.  Серед нагороджених є і  наша громада, яку представили селищний голова  Кіяшко Петро Миколайович та заступник селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій  Дяченко Олексій Валерійович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь