A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дотримуйтесь вимог правил пожежної безпеки!

Дата: 16.03.2017 11:49
Кількість переглядів: 649

Фото без опису15 березня 2017 року о 14 год. 25хв. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в п’ятиповерховому будинку по вулиці Іванова в Шевченківському районі міста Запоріжжя.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що з вікон квартири на останньому поверсі будинку йде дим, а на балконі знаходяться люди, які кличуть на допомогу. Вогнеборці оперативно проводили роботи в двох напрямках: по-перше організували порятунок потерпілих за допомогою автоколінчатого підйомника «Bronto Skylift» з вулиці. В другому напрямку - одночасно гасили пожежу. Ліквідація займання ускладнювалася тим, що вхідні двері металеві, тому їх довелося зрізати бензорізом. Рятувальники зняли двох людей з балкону та передали лікарям. 35-річну жінку та 25-річного чоловіка каретою швидкої госпіталізували до опікового відділення 5-ї міської лікарні.

О 14 год. 45хв. рятувальники локалізували пожежу, а о 14год. 54хв. – повністю ліквідували. Також на ліквідацію залучалися працівники «Запоріжжяобленерго» та співробітники Національної поліції.

Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідні органи ведуть розслідування. Від ГУ ДСНС залучалось 5 одиниць техніки та 17 чоловік особового складу.

Веселівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Запорізькій області звертається до всіх мешканців нашого району: 

Шановні громадяни!

Дотримуйтеся правил пожежної безпеки у власних домівках, правильно експлуатуйте електропобутові прилади,газове обладнання,  не залишайте їх без нагляду, не перевантажуйте електромережу!

 

Олександр Баша,

Начальник Веселівського РС ГУ

ДСНС України у Запорізькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь