A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини з ПКЗ «БДЮТ» Веселівської селищної ради

Дата: 07.07.2016 11:45
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

З 17 червня на базі КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» функціонує дитячий табір з денним перебуванням «Мрія» позашкільного комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради. До табору було надано 34 заяви , з яких переважна кількість -  це  учні  КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Веселівської селищної ради».

     Фото без опису Наші педагоги під час проведення занять гуртків «Чарівний бісер», «Берегиня», «Мала пластика» приділяли значну увагу пошуку творчого потенціалу наших дітей. З цією метою та з великим задоволенням вихованці нашого закладу займаються створенням дитячих шедеврів з бісеру, стрічок, малюють, ліплять з солоного тіста, створюють конструкції з лего, спілкуються. Ми не забуваємо нашого самого відповідального завдання – це виховання дітей на принципах любові до України, батьків, вчителів, одне одного. Любов та повага виховує та розкриває в дітях самі кращі почуття.

 Фото без опису    На протязі певного часу ми співпрацюємо з волонтером Рєзник Інною . Це дуже важлива праця не тільки  для дорослих, а й для дітей. Вони приготували для наших воїнів малюнки. Малювали з великим бажанням, з великою наснагою, наче їх дитячі серця щось хотіли передати від серця до серця тим воїнам, які зараз захищають своїми спинами наш мир та спокій.  На малюнках писали «ПОВЕРТАЙТЕСЯ ДОДОМУ ЖИВИМИ». Також наші діти приготували власноруч браслети зі стрічок жовтого та синього кольору, а з пустих вистріляних гільз вихованці разом в вихователями табору створили живописні вази для Фото без описуквітів,символізуючи кінець всякому горю, війні, ранам та смертям. Хай  цей дитячий жест буде пророчим,  та заростуть поля, розстріляні гарматами, червоними маками та волошками. Вважаємо, що час проведений в нашому таборі не пройде марно.

 

 

                                                                                              Л.К. Микоць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь