A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівці підкорили Львів

Дата: 02.03.2018 11:30
Кількість переглядів: 1115

Фото без опису

Танцювальна студія «Атмосфера» наприкінці лютого  взяла участь у хореографічному фестивалі – конкурсі «Хореографія України 2018», який відбувся у м. Львів. Конкурс проходив при підтримці та участі Департаменту Культури з питань концертної та гастрольної діяльності ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга», міністерства  освіти та науки України, продюсерського центру заслуженого артиста естрадного мистецтва Ігора Нетлюха «DS SOUND»Фото без опису

Загалом свої таланти та вміння приїхали показати 23 колективи з 15 областей України, а саме: Чернівецької, Донецької, Херсонської, Львівської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Сумської, Івано-Франківської, Миколаївської, Житомирської, Дніпропетровської, Тернопільської, Вінницької та Запорізької.

На розгляд журі було представлено 78 колективних номерів та 49 сольних.

Студія «Атмосфера» на фестивалі представила  8 номерів,  один з яких  було відібрано до Гала-концерту конкурсу («Удари серця»). Наша студія  склала гідну конкуренцію на сцені сильним та яскравим колективам.

Треба відзначити, що номери «Атмосфери» виглядали на сцені видовищно, заворожуючи та вразили своїми  постановками та хореографією не тільки журі, а й глядачів в залі.

В підсумку, студія нагороджена в чотирьох номінаціях: сучасна хореографія, народна стилізація, танці народів світу, естрадна хореографія та отримала три ІІ-х  та одне І-е місця. Також організатори фестивалю відзначили керівника танцювальної студії Ібатулліну Венеру Амурівну, нагородивши її дипломом за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.

Поїздка до Львова виявилася багатою на нагороди та враження. На колектив очікувала насичена культурна програма. Особливо цікавою та змістовною була пішохідно-автобусна екскурсія по Львову, де діти та дорослі познайомилися з пам’ятками архітектури та духовної культури міста. Адже, Львів - це культурна столиця України. Історичний центр Львова  занесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

В вільний час бажаючі мали змогу насолодитися красою міста та зазирнути в його туристичні куточки.

Учасники студії «Атмосфера» висловлюють подяку за організацію поїздки селищному голові, депутатському корпусу Веселівської  селищної ради, народному депутату України Валентирову С.В., директорам шкіл Федорову О.В.,  Очередько Л.Н. та керівнику танцювальної студії «Атмосфера» Ібатулліній Венері Амурівні.

Поїздка справила неймовірні враження. Участь в фестивалі-конкурсі вкотре  довела, що Веселівська «Атмосфера» є одним з найкращих та найталановитіших колективів в Україні.

Ми пишаємося, що наша громада має такого талановитого  хореографа, який вкладає безліч зусиль, щоб навчити дітей громади мистецтву танця.

Бажаємо студії та її керівнику успіхів та нових досягнень!  Щиро дякуємо,  що своїм талантом ви прославляєте  Веселівський  край. 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь