A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання з 70-річчям з дня народження колишнього головного інженера ВАТ «Мелітопольгаз» Карпова Олександра Сергійовича.

Дата: 01.08.2016 11:09
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

26 липня поточного року делегація Веселівської територіальної громади, в складі селищного голови Кіяшка П.М., голови ГО «Веселе -2007» Христича К.О. та колишнього секретаря  селищної ради  Козаченка В.В. привітали з ювілейною датою  - 70-річчям з дня народження  колишнього  головного інженера ВАТ «Мелітопольгаз» Карпова Олександра Сергійовича.

 

Саме ця посадова особа, під час будівництва і здачі в експлуатацію газової мережі  по смт.Веселе була куратором  виконання робіт. Завдяки його оперативному вирішенню  проблемних  питань в процесі  будівництва, а саме  корегування проектної  документації, узгодження в вищестоящих інстанціях,  змін в проектах, своєчасне підписання актів введення в експлуатацію лінії газопостачання, тощо, дало можливість  за такий короткий термін  газифікувати  всі вулиці  і провулки селища.

За вклад в процес газифікації, заслуги перед громадою  Карпов О.С. рішенням сесії селищної ради нагороджений медаллю «За розвиток і розбудову смт.Веселе».

Члени делегації висловили слова привітання з ювілейною датою та слова вдячності за практичну допомогу в період будівництва  та здачі в експлуатацію газових магістралей в селищі,  та, як годиться, йому вручено пам’ятний подарунок .

Селищний голова і члени делегації побажали ювіляру міцного здоров’я, сімейного благополуччя та злагоди, і довгих років життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь