A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОЛЕЙБОЛ 02 квітня у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відбувся відкритий кубок Веселівської селищної територіальної громади з волейболу серед чоловіків

Дата: 22.08.2016 10:30
Кількість переглядів: 770

Фото без опису02 квітня у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відбувся відкритий кубок Веселівської селищної територіальної громади з волейболу серед чоловіків. Ініціатором  його проведення стала Веселівська селищна рада. У змаганнях взяли  участь 6  збірних команд з різних районів Запорізької області: смт Якимівка, м.Оріхів, м.Дніпрорудне, с.Водяне, смт Михайлівка та господарі майданчику збірна нашої громади команда «Ізвєстія».

          Фото без опису 

Під  час  урочистого відкриття до учасників  звернувся   селищний голова      Кіяшко П.М., який привітав учасників з приїздом на нашу гостинну землю, побажав міцного здоров’я та справедливої перемоги. 

Після  святкової частини  на  волейбольному майданчику розпочалися справжні баталії.  В першій групі за коловою системою право на вихід до  фіналу розіграли оріхівці, дніпроруднівці та водянці. Здавалося б після першої гри Водяне-Дніпрорудне (2:1)  все зрозуміло, але команда Оріхова вигравши водянців з рахунком 2:1 та програвши Дніпрорудному 2:0, вивела до фіналу команду м.Дніпрорудного. В другій групі право поборотися за комплекти нагород виборювали михайлівці, якимівці та господарі майданчику. Не зазнавши поразки в жодній зустрічі  до фіналу вийшла команда «Ізвєстія».  

У грі за бронзові нагороди перемогу отримала команда с.Водяне (Кам’янко-Дніпровського району), а фінальну зустріч у важкій боротьбі перемогла команда господарів «Ізвєстія». Склад команди переможниці: Фуклєв Віталій, Кікоть Роман, Фомкін Артем, Шкрум Сергій, Чупров Ігор, Риженко Василь та Козюра Михайло.

Призери турніру були нагороджені медалями та грамотами, а переможець кубком. Кращим Гравцем турніру визнано Чупрова Ігоря.

Фото без опису

Учасники турніру висловлюють подяку веселівській селищні раді за організацію та придбання нагород для проведення турніру. Команда «Ізвєстія» дякує за підтримку  депутату Веселівської районної ради Рудському С.В.

                                                                                                                                            М.Козюра

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь