A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівська ОТГ відкрила перше на Запоріжжі дитяче кафе

Дата: 08.06.2017 10:55
Кількість переглядів: 655

Фото без описуУ центрі Веселого біля недавно відкритого фонтану відбулось урочисте відкриття першого на території Веселівщини, та й запорізьких громад, дитячого кафе «Smile».

Йому віддали частину приміщення селищного будинку культури. Така подія стала можливою завдяки успіхам самоврядування, ініціативі селищного голови Петра Кіяшка та підтримці селищної ради громади.
Говорячи про інфраструктуру сільських територій, ми іноді забуваємо про розвиток саме дитячої сфери інфраструктури. Банальні дитячі ігрові майданчики, що стандартно клонуються по всім населеним пунктам – то вже розкіш для селян. А от підійти творчо та створити целий «малий всесвіт» для дітлахів, де вони будуть збиратися, проводити час з друзями, навчаючись дорослим «манерам» спілкування та ще й отримувати смаколики – це може не кожен. Веселівці вирішили, що діти теж мають право на затишне та яскраве місце для святкування днів народження та інших свят. І, головне – свят у дітлахів повинно бути багато. Бо дитинство минає миттєво. А зробити його яскравим повинні саме дорослі. Веселівська громада виділила приміщення та гроші на відкриття цього чудового закладу. Допомогли й меценати. 
Свято зібрало чимало жителів та гостей селища, більшість серед яких – діти. З вітальним словом до присутніх звернулись заступник селищного голови Ілона Бабаніна та господиня закладу Яна Лапицька, яка подякувала селищній раді та особисто Петру Миколайовичу Кіяшку за підтримку в реалізації даної бізнес-ідеї. Захід організували та провели працівники селищного будинку культури. Свої танцювальні вітання подарували усім наймолодші учасники колективу «Статус», а малечу, присутню на святі, розважали дитячі аніматори.
Під урочисті звуки фанфар червону стрічку було перерізано, і до кафе зайшли перші відвідувачі. Що казати – діти в захваті. Дорослі – щасливі.

 

Джерело: Офіс реформ Запорізького РВ АМУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь