A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

02-04 серпня з робочим візитом в на території Веселівської ОТГ перебували експерти з професійної пожежної частини м. Бонн, Німеччина.

Дата: 11.08.2016 10:47
Кількість переглядів: 1138

Фото без опису         З 02-04 серпня з робочим візитом в на території Веселівської ОТГ перебували експерти з професійної пожежної частини м. Бонн, Німеччина, Сімон Фріц (Simon Friz),  Ян Гаргус (Jan Hargus). Метою зустрічі було проведення  роботи по розмежуванню повноважень ДСНС та громади у контексті децентралізації в довгостроковій перспективі (децентралізація вже відбулась) та середньостроковій перспективі (перехідний період) на основі аналізу виникнення можливих подій та надзвичайних ситуацій на території Веселівської ОТГ (типових сценаріїв).

 

Фото без опису

Також серед учасників робочої зустрічі були представники ДСНС України.    Маюров Михайло Олександрович - Директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України.    Кудін Сергій Анатолійович - Заступник начальника відділу – начальник чергової зміни відділу оперативно-чергової служби та готовності пунктів управління Департаменту Фото без описуреагування на надзвичайні ситуації ДСНС України. Яковчук Володимир Володимирович – головний спеціаліст відділу організації пожежно-рятувальних робіт, служби та підготовки підрозділів ОРС ЦЗ Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України.  Головань Миколай Миколайович - Заступник начальника ГУ ДСНС України у Запорізькій області. Фото без описуПеретокін Владислав Сергійович - Начальник сектору підготовки та організації служби підрозділів управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Запорізькій області. Програма перебування була насичена зустрічами та спілкуванням з керівниками крупних підприємств територій де заплановано створення місцевої пожежної охорони (МПО), а саме с. Білоріцьке, с Фото без описуНоволександрівка, с. Широке.  Наші гості були враженні тим що маючи на озброєні мінімальне технічне оснащення пожежники самовіддано, гідно і бездоганно виконують свої обов’язки.                                                                                                  Cправив приємне враження візит в с. Широке де представників робочої групи гостинно зустрів директор ДДГ «Извєстія» Рудский Сергій Володимирович, який виявив не аби яку зацікавленість в реалізації запланованих дій по створенню на території с. Широке МПО. Він зазначив що саме безпека працівників та мешканців це один із найпріорітетніших напрямків для підприємства до якого треба підходити спільними зусиллями. Не залишилось і без уваги відвідування ТОВ «Хімавіатехнології» товариство спеціалізується на виробництві маленьких двомісних літаків. Як згодом зазначив координатор проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Олег Копиця – ми не очікували побачити таку розвинуту громаду яка з таким натхненням та скрупульозністю ставиться до своїх обов’язків.        Фото без опису                     

За підсумками триденної зустрічі було досягнуто домовленості щодо придбання представниками GIZ сучасного спеціалізованого автомобіля для пожежогасіння та модернізація і доукомплектування наявних в Веселівському районному секторі ГУ ДСНС України пожежних автомобілів. Також  дуже приємно що даний проект не став разовою допомогою, як то передбачалося на початку, а завдяки наполегливості начальника Веселівського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області Баші Олександр Анатолійович  та досвіду голови Веселівської селищної ради Кіяшко Петру Миколайовичу ми маємо довготривалу програму співпраці по модернізації та у комплектації добровільних пожежних частин в період децентралізації.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь