Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Українська армія – школа мужності

Дата: 07.12.2017 10:34
Кількість переглядів: 839

Фото без опису6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла постанову про створення Збройних Сил. І  з тих пір  в цей день відзначається  День Збройних Сил України. Захищати свою землю  - це святий обов’язок тих , хто тут живе , хто  користується всіма її благами і дарами.

Виконуючи  його, йдуть юнаки служити в армію , щоб зберегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти  на сторожі її інтересів . Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися від Київської Русі до нашого часу .І  сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії , точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України . Вони мужні, сміливі , хоробрі, не шкодуючи власного життя , захищають неньку – Україну . Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають  поранених в АТО з того світу, волонтери, на плечах яких тримається наша армія.  Ми пишаємося ними  і благаємо : поверніться, будь ласка, живими. Батьківщина і ми чекаємо на вас. 

Цьому святу було  присвячено урок мужності, проведений для старшокласників ЗОШ № 2 центральною селищною бібліотекою. Учні пригадали славні традиції та історію українського війська. З великою увагою юнаки та дівчата переглянули відеопрезентації , присвячені нашим землякам, які служили  на Сході  країни та тим з них, хто , на жаль, вже ніколи не повернеться до рідних домівок. В пам’ять про тих, хто назавжди залишився молодим, хвилина мовчання.  Звучали пісні « Повертайся живим » та  «Солдат України», чудові вірші , присвячені нашим захисникам.

Т. Кожевнікова
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь