Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДПІ інформує: Запоріжці можуть задекларувати свої доходи трьома способами

Дата: 29.02.2016 10:34
Кількість переглядів: 829

З 1 січня по 1 травня в Україні триває кампанія з декларування громадянами своїх доходів за 2015 рік. Про способи подачі декларацій детально розповів у інтерв'ю журналісту радіокомпанії "Радіо-3" начальник Головного управління ДФС у Запорізькій області Олексій Кавилін.

– За вибором платника існують три способи подання декларацій. По-перше, це особистий візит громадянина до податкової інспекції за місцем реєстрації. У Запоріжжі та області працюють 27 Центрів обслуговування платників, де фахівці нададуть кваліфіковану консультацію з приводу заповнення декларацій. ЦОПи приймають звіти за подовженим графіком роботи до 20-00 по буднях та у суботу. Також декларацію можна відправити поштою з повідомленням про вручення і з описом вкладення, – зазначив Олексій Кавилін.

Але, на думку керівника фіскальної служби регіону, найзручніший спосіб це – в електронній формі. Для цього на веб-порталі ДФС України та на субсайті ГУ ДФС у Запорізькій області розміщено відповідний банер, за допомогою якого можна дізнатися про численні аспекти декларування доходів громадян та, власне, відзвітуватися про минулорічні доходи.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь