A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

Дата: 28.07.2016 10:29
Кількість переглядів: 859

З метою забезпечення більшої доступності до отримання послуг в сфері пенсійного забезпечення в управлінні Пенсійного фонду України в Веселівському районі Запорізької області започатковано нову послугу – online-консультування громадян з використанням програми «Skype».

Консультації надаються керівниками та  спеціалістами  управління Пенсійного фонду щоденно з 9-00 до 12-00 та з 13.00 до 16.00

Skype логін управління ПФУ в Веселівському районі - vespfu

 

Наряду з офіційним сайтом Пенсійного фонду України, з 1 жовтня 2012 року  працює веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Кожен зареєстрований користувач зможе через портал подати запит у Фонд для підготовки йому довідок, інших документів у паперовому вигляді, домовитися про прийом керівника чи відповідальної особи в управлінні Фонду й навіть написати скаргу, на яку обов”язково в установлений законом термін йому прийде відповідь. Створення веб-порталу Пенсійного фонду України – ще один крок до того, щоб спростити спілкування громадян із Фондом.           

Щоб зареєструватися на веб-порталі, необхідно:

1. Особисто прийти до управління Пенсійного фонду (смт.Веселе, вул..Козацька, б 43, 2 поверх, кабінет №18)  й оформити заяву (заяву можна принести й уже заповнену – на веб-порталі викладено її зразок, який треба лише роздрукувати і внести потрібні дані). Фізичній особі треба мати при собі паспорт та ідентифікаційний код, юридичній – документ, що посвідчує її належність до організації. Користувачу видадуть розписку про одержання заяви, а також реєстарційний код, який потрібен для реєстрації на веб-порталі.

2. Зайшовши на веб-портал ПФУ за адресою www.portal.pfy.gov.ua і вибравши пункт меню “Реєстрація на порталі”, заповнити реєстраційну форму, вибравши логін  і пароль.

3. На електронну адресу, вказану користувачем, надійде лист, потрібний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження користувач отримує повідомлення з веб-порталу про успішне закінчення реєстрації.   

 

Чекаемо Ваших звернень  на нашу елетронну адресу vesel@zp.pfu.gov.ua

 

Відповіді на свої питання Ви можете знайти на сторінках  офіційного видання Пенсійного фонду України щотижневика «Пенсійний кур’єр» Вартість передплати на місяць - 9,34грн, на 3 місяці – 28,02грн, на  6 місяців – 56,04грн.

 

Телефони для довідок : 2-10-72, 2-15-16.

 

Звертайтеся, ми на Вас чекаємо.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь