Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні жителі Веселівської ОТГ!

Дата: 26.04.2017 10:21
Кількість переглядів: 616

Фото без опису26 квітня минає 31-ша річниця найбільшої техногенної та екологічної катастрофи сучасності – аварії на реакторі 4-го блоку Чорнобильської АЕС.

Унаслідок пожежі та вибухів було зруйновано стальну і свинцеву обшивку реактора, в повітря піднялося більше 60 тонн радіоактивних матеріалів.

Важко навіть уявити, що відбувалося б у світі, якби на захист людей, природи не стали пожежники-ліквідатори, лікарі, водії, військові – наші національні герої, які ціною власного життя зупинили невидимого ворога – радіацію.

Повертаючись до подій тих років, ми висловлюємо слова глибокої вдячності нашим землякам-героям, ліквідаторам чорнобильської аварії, які, не замислюючись, боролися із її наслідками та зберегли тисячі людських життів.

Вони виконали свій найвищий громадянський обов'язок перед рідною землею і перед рідним народом – зупинили розповсюдження катастрофи, її переростання у глобальний смерч для України та інших народів.

Шановні ліквідатори аварії!

Ви є прикладом мужності, самовідданості та палкої любові до країни. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди та благополуччя!

 

З повагою,

селищний голова Петро Кіяшко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь