A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Києві пройшов практикум з розробки законодавства для фахівців з питань ЖКГ

Дата: 04.04.2016 10:17
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

Асоціація міст України спільно з Парламентським офісом місцевого самоврядування в рамках проекту USAID ПУЛЬС. Провела у Верховній Раді України дводенний практикум з розробки законодавства за напрямом «Житлово-комунальне господарство». Це вже третій з серії навчальних заходів, які проводяться спільно Асоціацією міст України та Парламентським офісом місцевого самоврядування в рамках проекту USAID ПУЛЬС.  У навчанні взяли участь посадові особи місцевого самоврядування – заступники міського, селищного голови, керівники управлінь ЖКГ - з 16 міст-членів АМУ. Веселівську ОТГ представляв Заступник селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій Дяченко Олексій Валерійович

Фото без описуВідкрили практикум Перший заступник Виконавчого директора Асоціації міст України О.Слобожан та Заступник Керівника Апарату Верховної Ради України О.Мартиненко.

О.Мартиненко наголосив, що тематика, яка буде обговорюватися під час заходу, надзвичайно важлива. Ніхто не знає проблем галузі краще, ніж на місцях. Він запевнив, що практичні рекомендації учасників будуть використані під час роботи над законопроектами.

О.Слобожан підкреслив, що мета започаткованого проекту -  допомогти органам місцевого самоврядування і Парламенту у їх співпраці, сприяти відкритості та прозорості вищого законодавчого органу.

Під час програми працівники Головних юридичного та науково-експертного  управлінь Апарату Верховної Ради України, Інституту законодавства Парламенту ознайомили учасників із законодавчою процедурою, правилами оформлення проектів законів та основними вимогами законодавчої техніки, особливостями експертизи законопроектів, основами нормотворчості місцевого самоврядування. Також слухачі взяли участь у «круглому столі» з питань нормативно-правового забезпечення галузі житлово-комунального господарства, яку провели працівники Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Київської міської державної адміністрації та Асоціації міст України. Активні учасники за результатами плідної співпраці отримали кваліфікаційні сертифікати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь