A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

МАЙСТЕРНІСТЬ – ТАЛАНТ – ФАНТАЗІЯ

Дата: 27.06.2017 10:13
Кількість переглядів: 669

На початку літа у читальному залі селищної бібліотеки відбулася зустріч веселівських майстринь і виставка їх робіт.

У котре роздивляючись їх картини, не перестаєш дивуватися, як вони з ниток, бісеру, підручного матеріалу створюють такі довершені картини, корисні речі. Майстрині – Широкоградова Р.Й, Щебликіна Г.І., Котляр Л.М. та Котляр Юлія, Ярославська Т.С. та Ярославська С.О., Зинова Л.О., Плетінь Б.К. представили на огляд свої чудові роботи –це квіти і букети, пейзажі, граційні панянки, закохані пари, ікони, вишиті сорочки, українські мотиви та українські пейзажі, інше.

А Наточій Т.В. продемонструвала свої вироби ручної роботи –виготовлені власноруч сумки, рюкзаки, м’які іграшки, вироби з бісеру (сережки, браслети, намисто). Але найбільше дивує те, що вони не професійні художники, за освітою вони різні, а за станом душі – художники. В народі українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка-вишиванка є головним оберегом людини. І одна з численних істин чи аксіом давнини є віра в те, що вишивка творить гармонію. Традиційні українські вишиванки лікують, гармонізують біоенергетичну оболонку людей та знищують енергетичну дезінформацію, якою переповнене довкілля.

Присутнім було продемонстровано відео – «Пісні про Україну», пісні у виконанні Н.Май «Мамина сорочка», «Батьки мої чудові», Д.Глухова «Село моє», «Вишивана моя Україна», та була показана відео презентація робіт Анни Марчук «З Україною в серці, з вишивкою по життю…».

На зустріч була запрошена О.П.Мусієнко зі своєю збіркою віршів – «Стежиною долі», присутні з великим задоволенням її прийняли. Тож побажаємо нашим рукодільницям нових натхнень, успіхів в їхньому захопленні і нових робіт на виставках.

 

Є.Газарян, бібліотекар

селищної  бібліотеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь