Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято Останнього дзвоника - 2017 у ЗОШ № 2

Дата: 30.05.2017 10:12
Кількість переглядів: 701

26 травня у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» відбулося свято Останнього дзвоника, котрий став дійсно останнім для випускників.

Фото без опису

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи Нестеренко Л.М., яка відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів за 2016/2017 н.р., що мають визнання не тільки в нашій громаді, а й в області.

Привітала дружню шкільну родину зі святом головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Веселівської селищної ради Нетребко І.А. Звертартаючись до випускників, вона побажала їм знайти свою дорогу в житті, стати гідними громадянами України.

Найкращі слова і наймудріші поради дарували одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Хвилюючими були виступи першої вчительки випускників Волкової Л.Є. та класного керівника Кройтар М.Д., які побажали щасливої дороги, здоров`я, успіхів у житті та успішно скласти ЗНО.

Особливо хвилюючими були привітання від випускників, які закінчили нашу школу 50 років назад. У кожному рядочку звучали слова гордості і вдячності, адже школа № 2 стала для них оберегом, який вказав на правильний шлях під назвою «Життя».

Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала усіх присутніх учнів, батьків, вчителів і гостей, передивившись кадри фільму «Миттєвості шкільного життя».

Хвилююче-урочистими було вручення оберегів випускникам від учнів початкової ланки. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителі та батьків з’явилися сльози.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2016/2017 навчального року.

Ольга Нестеренко,

заступник директора з ВР



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь