Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Волонтери – це стан душі

Дата: 15.03.2018 10:03
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Вдруге 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. 17 січня  2017 року це свято було встановлено Верховною Радою з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З початком воєнних дій на сході нашої держави тисячі звичайних українських громадян , кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини – пішли зі зброєю в руках добровольцями захищати територіальну цілісність України. Адже нема і не буде жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей. В ряди української армії добровольцями пішли і зовсім юні хлопці, і зрілі чоловіки, і ті, хто ніколи не тримав в руках автомат, і жінки, які залишили домашні кухні, щоб смачно готувати бійців на сході.    Фото без опису

Ми повинні допомагати своїм воїнам. Словом підтримки, невеликим сувеніром, маскувальною сіткою, продуктами харчування, дитячими малюнками. А працює в цьому напрямку армія волонтерів, які , не жаліючи себе, роблять все для того, щоб бодай хоч чимось  допомогти нашим бійцям  на передовій.

На патріотичну годину, присвячену дню добровольця , проведену для старшокласників районної різнопрофільної гімназії селищною бібліотекою, була запрошена коодинатор волонтерської групи «Веселівський оберіг» Рєзнік Інна Володимирівна. Вона розповіла про бойовий шлях ОДЧ « Карпатська Січ» , показала відеофільм. Велику увагу привернули світлини, зроблені на передовій. Фото без описуУчні написали свої побажання воїнам на жовто  - блакитному прапорі, а також  сфотографувалися біля прапора « Карпатської Січі». Учні дізналися про історію  нового для нас свята, звучали вірші та пісні . присвячені українським захисникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь