A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відкрита першість Веселівської селищної територіальної громади з настільного тенісу

Дата: 14.02.2017 09:53
Кількість переглядів: 618

11 лютого в приміщенні КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» пройшла відкрита першість Веселівської селищної територіальної громади з настільного тенісу. Чемпіони були визачені у командному та особистому заліку.

 

 

 

Свято спорту з самого початку і до кінця проходило в дружній атмосфері. Участь в змаганнях взяло 10 збірних команд (склад команди 2 чоловіка+1 жінка): Веселівський РЕМ, с.Новоолександрівка, ПКЗ «ДЮСШ», Веселівський ПАЛ, с.Чкалово, збірна підприємців, КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», ДП ДГ «Широке» та команда КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія». Усі бажаючі могли прийти подивитися змагання та повболівати за своїх товаришів.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Усі учасники, яких  дружньо підтримували вболівальники, показали, на що вони здатні. Ніхто не міг передбачити результати гри. Тож, можна зазначити, що змагання пройшли  у дусі дружнього протистояння. 

Оцінювання спортсменів відбувалося за коловою системою у двох підгрупах. За результатами змагань І місце посіла команда с.Чкалово (Артур Базарний, Михайло Горбатюк та Юлія Лебеденко), ІІ місце вибороли новоолександрівці (Юрій Васильковський, Олег Барчак та Ольга Нестеренко), а бронзовим призером стала команда Веселівського РЕМу  (Віталій Нагога, Євген Процель та Марина Тищенко).

 

Після командного заліку всі бажаючі мали змогу позмагатися у особистій першості. У чоловіків взяло участь 16 тенісистів, у жінок – 7 спортсменок.

Чемпіонство за олімпійською системою вибороли Олена Топчанюк («Широке») та Юрій Васильковський (с.Новоолександрівка), срібні нагороди у Ольги Нестеренко (с.Новоолександрівка) та Артура Базарного (с.Чкалово), бронзові нагороди у Катерини Кондрашової (Веселівський ПАЛ) та Віталія Нагоги (Веселівський РЕМ).

Призери турніру нагороджені медалями та грамотами, а переможці – кубками.

Організатори висловлюють подяку директору КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» І.О.Кривку, І.Л.Чупрву, Ю.В.Бєлікову, керівникам команд за допомогу у проведенні  першості.

Михайло Козюра,

спеціаліст з питань молоді та спорту

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь