A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Четверокласники КЗ «Веселівська ЗОШ № 2» попрощалися з початковою школою

Дата: 30.05.2017 09:50
Кількість переглядів: 886

Фото без опису24 травня у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» пройшло свято «Прощавай, 4 клас!» Воно було і веселим, і сумним водночас. Четверокласники отримали «Дипломи про закінчення початкової школи».

Як одна мить пролетіли роки навчання в початковій школі. Чотири роки минуло з того часу, як діти вперше несміливо переступили шкільний поріг. За цей час школа стала для них рідною домівкою. Наші чотирикласники подорослішали, отримали ґрунтовні знання і своїми успіхами у навчанні довели, що готові стати п’ятикласниками.

На святі учні розказували вірші, гуморески, цікаві історії з життя класу, співали пісні. З вітальним словом до випускників звернулася директор школи Нестеренко Л.М. Слова вдячності першій вчительці Баштавій О.М. говорили батьки четвертокласників, адже вона була поруч з ними чотири роки. Висловили подяку за учительське старання, материнську любов до кожного. Хвилюючою була порада від батьків своїм дітям про важливість навчання та отримання освіти.

Фото без описуЗі словами привітання до учнів, батьків звернулася Ольга Миколаївна. Згадала про перші несміливі кроки дітей, коли вони прийшли до школи. Побажала випускникам впевнено йти стежинами шкільної науки, бути взірцем у навчанні й вихованні. Сюрпризом для всіх присутніх була підготовлена презентація «Як усе починалося…». Перегляд фотографій ніби повернув усіх нас на декілька років назад. Сльозинки на очах бриніли у дітей, педагога, батьків. Наприкінці свята Ольга Миколаївна познайомила дітей новим класним керівником Артім Н.О., яка побажала учням добре відпочити на канікулах та з новими силами розпочати навчання в 5 класі, завжди бути старанними, дисциплінованими, наполегливими.

Інна Тополь,

заступник директора з НВР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь