A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Соціальні проекти КЗ "Веселівська ЗОШ І - ІІІ ступенів № 2" можуть стати трампліном до майбутньої власної справи

Дата: 15.05.2017 09:43
Кількість переглядів: 899

Фото без описуВпровадження сучасних технологій у школі – це перспективний шлях до економічного, соціального та освітнього розвитку. Суспільство, яке дбає про своє майбутнє, має усвідомити колосальні можливості нових технологій і навчитися грамотно застосовувати їх насамперед в освіті.

А головне, дитина отримає знання, за допомогою яких зможе стати успішною і знайти своє місце у житті. Ми повинні навчити дітей використовувати безкоштовні ресурси, а школа – один із них.

Наші соціальні проекти 2017 року «Відкриття шкільної швейної майстерні-студії «Стиль-Веселе» та «Школа мистецтв «Країна мрій» дають початок закладу іти в ногу з реальними вимогами до практичних навичок у бізнесі. Лабораторії, студії, майстерні та робота з сучасним обладнанням – усе це може стати трампліном до власної справи.  

З 20 лютого 2017 року у КЗ «Веселівська ЗОШ І – ІІІ ст. № 2» розпочали роботу шкільна майстерня-студія «Стиль Веселе», студії образотворчого мистецтва «Палітра», комп’ютерної графіки «Інтеграл», ляльковий театр, а з червня діятиме студія «Декоративно-прикладне мистецтво» (ліплення з глини, гіпсу, шпаклівки, різьблення по дереву). Завдяки підтримці селищного голови Петра Миколайовича Кіяшка та депутатського корпусу селищної ради були виділені кошти для придбання швейних машин, музичного обладнання, меблів, комп’ютерів, мольбертів, матеріалів для швейної справи, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Це дало нам можливість сьогодні отримати перші результати.

На перший майстер-клас до наших юних майстринь завітав голова Веселівської селищної ради та члени батьківського комітету, класні колективи. Діти, батьки, колектив оплесками зустріли Петра Миколайовича, висловили слова вдячності та вручили подяку за активну допомогу у реалізації проектів. А дівчатка зі студії «Стиль Веселе» розом з викладачами Соболь С.О. та Хаткевич Л.П., презентували свої перші вироби: фартушки, рукавички, косметички, сучасні сумочки, ескізи суконь, юбок, сорочок. А також поділилися планами на майбутнє. Вихованці студії образотворчого мистецтва «Палітра» запросили присутніх на презентацію своїх творчих робіт.

Сьогодні ми можемо сказати, що оснащення школи сучасним швейним, музичним, комп’ютерним обладнанням не тільки підвищить якість навчально-виховного процесу, а й забезпечить перехід до нових технологій.

Від учнів, батьків, колективу висловлюємо подяку селищному голові П.М. Кіяшку, депутатам Веселівської селищної ради за підтримку та розуміння у процесі реалізації таких важливих соціальних проектів, адже це були чиїсь мрії, а в майбутньому – долі. Дякуємо!

Людмила Нестеренко,

директор КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ

ступенів № 2»

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь