A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Веселівський ЦПМСД» селищної ради в повному обсязі може надавати медичні послуги

Дата: 28.11.2016 09:34
Кількість переглядів: 927

Фото без описуНезважаючи на перешкоди, які довелося подолати на шляху забезпечення населення громади якісним медичним обслуговуванням, Веселівська селищна рада створила власний «Центр первинної медико-санітарної допомоги», який в повному обсязі надає медичні послуги жителям ОТГ. Отримавши медичну субвенцію, а також залучивши кошти з інших джерел, вдалося створити власну медичну установу, до складу якої увійшли: поліклініка сімейних лікарів, 4 сімейні амбулаторії, 3 фельдшерсько-акушерські пункти та 1 фельдшерський пункт на території одного селища і п’яти сіл.

 

 

 

Фото без описуНа всіх об’єктах проводиться ремонт приміщень. Покращення умов фінансування також дозволило залучити висококваліфікованих фахівців і, як наслідок, організувати ефективне, оперативне та доступне надання послуг з лікування та профілактики захворювань, невідкладної медичної допомоги для жителів об'єднаної громади. На сьогодні у «ЦПМСД» Веселівської селищної ради хворих обслуговують 4 сімейних лікаря вищої категорії та 2 сімейних лікаря першої категорії.

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису

   

 

 

 

 

 

 

 

Усі заклади охорони здоров’я об’єднаної територіальної громади забезпечені усім необхідним обладнанням. Хоча від самого початку створення «ЦПМСД» фактично не виконувалось рішення Веселівської районної ради про передачу спільного майна. Без перешкод громада отримала у свою власність тільки ФАПи та амбулаторії, з поліклінікою все виявилось набагато складніше. Довелося переїжджати у червону будівлю по вул. Горького, 2 (колишнє приміщення «Атланту»). Лікарі з районного «ЦПМСД» перейшли працювати до селищного фактично без нічого, не отримавши ні меблів, ні оргтехніки, ні медичного обладнання. Керівництво селища віднайшло можливість забезпечити свій «Центр первинної медико-санітарної допомоги» усім необхідним.

Так, існують на сьогодні деякі проблеми. Але в кого їх немає? Адже це тільки привід для того, щоб удосконалюватись і рости далі. «Веселівський центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради працює у звичному режимі, обслуговуючи не тільки мешканців об’єднаної громади, а й усього району, тому що громадяни звикли довіряти лікарям-професіоналам.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь