A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги страхувальників та застрахованих осіб!

Дата: 12.05.2017 09:26
Кількість переглядів: 674

Фото без описуПротягом І кварталу 2017 року застраховані особи отримували відновлювальне лікування у реабілітаційних відділеннях після гострого інфаркту міокарду, гострих цереброваскулярних порушень, після ортопедичних операцій, після оперативних втручань на органах травлення, при порушеннях обміну речовин та порушень перебігу вагітності.

Починаючи з ІІ кварталу 2017 року відбір та направлення хворих застрахованих осіб закладами охорони здоров’я буде здійснюватися за новими профілями медичної реабілітації:

  • відновлювальне лікування після перенесених ефективних операцій на легенях, у т.ч. з приводу гнійних процесів нетуберкульозного характеру;
  • відновлювальне лікування хворих після хірургічного втручання на органах сечостатевої системи та після оперативного і інструментального видалення каменів з нирок і сечових шляхів, ударно-хвильової літотрипсії.

Запорізьким обласним відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у 2017 році планується забезпечити цією послугою застрахованих осіб в санаторіях «Приазовкурорт», «Миргородкурорт», «Моршинкурорт», «Трускавецькурорт», а також на курортах Вінницької, Київської, Одеської, Дніпропетровської, Харківської областей.

Специфіка отримання цих послуг полягає в тому, що застрахована особа направляється на відновлювальне лікування в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм безпосередньо із стаціонару закладів охорони здоров’я.

Медичний відбір хворих у реабілітаційні відділення проводиться відбірковою комісією закладу охорони здоров’я по медичному відбору хворих у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів відповідно до медичних показань.

Путівка до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу терміном лікування 24 дні видається безкоштовно закладом охорони здоров'я застрахованій особі згідно з висновком відбіркової комісії за наявності Довідки страхувальника.

Детальну інформацію можна отримати безпосередньо у закладах охорони здоров'я або за телефонами органів Фонду: (06132) 2-27-03, 2-04-72.

 

Відділ бухгалтерського обліку та звітності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь