Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Від щирого серця…

Дата: 24.05.2017 09:13
Кількість переглядів: 608

Фото без описуОбдаровані діти – цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь… Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

За ініціативою селищного голови Кіяшка П.М, вперше було запропоновано започаткувати свято «Диво-дитина». На позачерговому  засіданні 27 сесії 7 скликання від 14.02.2017  депутати одноголосно підтримали та   прийняли рішення про щорічне проведення свята обдарованих та талановитих дітей і виділили на преміювання учнів, вчителів кошти в сумі 100 тис грн.

19 травня 2017 року… Світлий теплий травневий день, який жителям селища Веселе запам’ятається надовго: на шкільному небосхилі, всупереч усім законам фізики, засіяли зірки. Їхнє сяйво нас звеселяло, зігрівало душі і серця. До святково прибраної зали  Будинку культури запрошені представники влади, учні, батьки, педагоги, які готували своїх вихованців до олімпіад, конкурсів, змагань.

Окрасою свята стали Вони, найталановитіші учні Веселівської селищної територіальної громади, – переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань. А свято обдарованості, яке засяяло 19 травня, відбулося завдяки небайдужим до дітей, до їх творчості людям, а саме: голови Веселівської селищної територіальної громади Кіяшка П.М., депутатського корпусу, секретаря  ради Стогній Р.О., працівників відділу освіти, молоді та спорту.

    Дійство розпочалося із привітань селищного голови Кіяшка Петра Миколайовича. Він побажав номінантам високих інтелектуальних і творчих злетів. Цьогорічне свято, за словами Петра Миколайовича,  – це підсумок роботи дитячих та педагогічних колективів за весь навчальний рік. За плідну працю кожен повинен отримати нагороду. Тому діти та їх наставники, які гідно представляли громаду на різних етапах олімпіад, конкурсів і змагань, були відзначені грамотами й грошовими винагородами. У різних номінаціях було нагороджено 16 обдарованих дітей та 14 педагогічних працівників. Під час концертної програми юні вихованці вкотре дивували присутніх своїми талантами.

У цей нелегкий для України час нас радує той факт, що на Веселівщині є люди, які думають і про майбутнє нашої країни – підростаюче покоління, яке будуватиме нову європейську державу.

Особливо хочеться висловити  щиру подяку голові Веселівської  селищної територіальної громади Кіяшку Петру Миколайовичу, депутатському корпусу, відділу освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету, керівникам загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів,   за їхню підтримку і розуміння, адже завдяки цим людям кожна дитина, педагог отримали винагороди.

        Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.  Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашої громади. Хай Всевишній сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

          Веселівщина  гордиться своїми юними талантами, підкорювачами вершин науки і творчості, які у майбутньому стануть студентами вищих навчальних закладів та прославлятимуть рідну Україну, Веселівську селищну територіальну громаду своїми здобутками!  

            З вдячністю батьки, учні та їх наставники

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь