A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Семінар з обміну досвідом.

Дата: 21.07.2016 08:56
Кількість переглядів: 886

Фото без опису13-14 липня 2016 року в м. Вінниця відбувся семінар з обміну досвідом «Кращі практики  місцевого самоврядування у сері енергозбереження та енергоефективності». Даний семінар був організований Міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» за сприянням Вінницької міської ради та Вінницької обласної ради. На семінарі презентувалися кращі практики з енергозбереження які були реалізовані на території України.

        До уваги слухачів свої проекти презентували Ігор Ковальчук перший заступник Вінницького міського голови практика «Впровадження заходів та проходження міжнародного аудиту в рамках реалізації компоненту «Європейська енергетична відзнака» дана доповідь визвала бурхливе обговорення та дискусію як серед експертів Програми Ради Європи так і серед учасників семінару. Також дуже приємно зазначити що серед учасників були і представники  Веселівської ОТГ, проект «Енергоефективна громада», який має комплекс заходів  по заощадженню енергоносіїв на семінарі презентував заступник селищного голови  з питань інвестицій та економічного розвитку Дяченко О.В. проект отримав схвальний відгук  експертів Програми Ради Європи. Як  згодом зазначив  голова Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Микола Фурсенко проекти енергозбереження – це на даний момент най рушійна сила що сприятиме енергетичній незалежності регіонів та сталому економічному зростанню як території так і України в цілому, а поширення і обмін досвідом мають стати яскравим прикладом співпраці між громадами всіх рівнів. А саме головне ми маємо зазначити що розбудова громади  має починатися з середини та не залежати від наказів виконавчої влади.

       Фото без опису    Також в рамках семінару розглядалися питання подальшої децентралізації влади, створення додаткових робочих місць та покращення інвестиційної привабливості території. Тому на даний момент найголовніше питання Веселівської ОТГ це залучення інвестицій для наповнення бюджету. І ми впевнені що не аби який досвід який отримали представники нашої громади в Польщі буде використаний в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь